ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο σκύλος-φύλακας των ετοιμοθάνατων (βίντεο)

Η JJ είναι ένα τετράχρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ που κρατά συντροφιά στους ασθενείς σε άσυλο ανιάτων του Όρεγκον στις ΗΠΑ. Ένα βίντεο που δείχνει το αξιολάτρευτο τετράποδο να ξαπλώνει στο κρεβάτι μιας ασθενούς και να αναζητά τρυφερά τα χάδια της κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.

Ο σκύλος-φύλακας των ετοιμοθάνατων (βίντεο)

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Fox News, η JJ είναι ειδικά εκπαιδευμένη ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες της σε ασθενείς από τότε που ήταν ενός έτους και «εργάζεται» στον κέντρο περίθαλψης Samaritan Evergreen Hospice House στο Άλμπανι του Όρεγκον.

Το βίντεο που δείχνει την όμορφη σκυλίτσα να απολαμβάνει τα χάδια της ηλικιωμένης ασθενούς έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 280.000 likes και πάνω από 220.000 κοινοποιήσεις.

{youtube}HFAvUp0lgQM{/youtube}

«Αυτήν την κυρία δεν την επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι», «γράφει» η JJ στη σελίδα της στο Facebook, στην περιγραφή του εν λόγω βίντεο. «Δεν βλέπει και πολλές φορές δεν ξυπνάει, της αρέσει όμως να βάζει το χέρι της στο τρίχωμά μου. Λίγο μετά αποκοιμηθήκαμε, με το χέρι της να ακουμπά επάνω στο κεφάλι μου.»

Όπως αναφέρεται στη σελίδα της JJ, η δουλειά της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την επίσκεψη των ασθενών ώστε να τους κρατά συντροφιά και να τους ηρεμεί μέχρι να δράσουν τα φάρμακά τους.

«Η ανταπόκριση του κόσμου στο βίντεο είναι απίστευτη», «έγραψε» η JJ τον τοίχο της την περασμένη Πέμπτη.

Δείτε κι αυτό:

Ο σκύλος που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε λίγες μόλις ημέρες (βίντεο)
Ο γιγαντόσωμος σκύλος που μας έκανε να δακρύσουμε (βίντεο)
Σκύλος-ήρωας «κάλεσε» την Άμεση Δράση και έσωσε την τυφλή ιδιοκτήτριά του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ