ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ναύπλιο: Στο τραπέζι η στελέχωση και η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε εχθές στο δημαρχείο Ναυπλίου μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου, όπου συζήτησαν το ζήτημα της επάνδρωσης και της ομαλής λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ναύπλιο: Στο τραπέζι η στελέχωση και η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου

Κατά την συνάντηση αυτή, ο κ. Κωστούρος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τον προβληματισμό των εργαζομένων του νοσοκομείου, όπως αποτυπώθηκε στην χθεσινή γενική τους συνέλευση, στην οποία και παραβρέθηκε. Παράλληλα, ανέπτυξε την πρόταση για λειτουργία του νοσοκομείου, όπως τη διαμόρφωσε η Ναυπλιακή κοινωνία, η οποία, είπε, ζητά την πλήρη λειτουργία και αναβάθμιση του νοσοκομείου με την επάνδρωση όλων των τμημάτων του και την ενίσχυσή του με υλικοτεχνική υποδομή.

Επί της πρότασης αυτής, αφού τονίστηκε η κοινή βούληση να λειτουργήσει ομαλά το νοσοκομείο της πόλης, έγινε εκτενής διάλογος, διατυπώθηκαν ερωτήματα και απόψεις των παρισταμένων και εν τέλει αποφασίστηκε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με παρόντες όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο δήμαρχος Ναυπλίου, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι, «η συνάντησή με τους αρχηγούς των παρατάξεων έγινε προκειμένου όλοι μαζί, φορείς, εργαζόμενοι και απλοί πολίτες, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που θα εγγυώνται την επάρκεια σε επιστημονικό προσωπικό και υποδομές».

Κεντρική φωτογραφία: www.epoli.gr