ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων Μονάδων της χώρας, με τους πλέον επιτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και είναι οργανωμένη σύμφωνα με τα πρότυπα αντίστοιχων Μονάδων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ

Το προσωπικό της μονάδας είναι άρτιο καταρτισμένο με πολυετή εμπειρία. Αποτελείται από κλινικούς εμβρυολόγους, εξειδικευμένους στην εξωσωματική γονιμοποίηση μαιευτήρες/ γυναικολόγους, σύμβουλο υπογονιμότητας, ψυχολόγο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

H Μονάδα IVFΜΗΤΕΡΑ, εφαρμόζει το πιστοποιημένο Σύστημα Ποιότητας ENISO 9001:2008, με το οποίο διασφαλίζει:

- την εφαρμογή και παρακολούθηση Ορθών Εργαστηριακών Πρακτικών, όπως ορίζονται σε διεθνή πρότυπα, καθιστώντας το Εργαστήριο της Μονάδας ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή εργαστήρια

- την απαρέγκλιτη τήρηση των νομοθετικών απαιτήσεων, στοχεύοντας στην εξασφάλιση των ενδιαφερόμενων ζευγαριών σε όλες τις φάσεις εφαρμογής των διαδικασιών της Μονάδας

- την παροχή βέλτιστων και ασφαλών συνθηκών διενέργειας των ιατρικών πράξεων που εξασφαλίζεται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και από την τοποθέτηση της Μονάδας μέσα στην οργανωμένη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, με κάλυψη από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, και την υποστήριξη απ' όλα τα εξειδικευμένα τμήματα.

Οι πρωτοπόρες μέθοδοι ανάπτυξης και καλλιέργειας εμβρύων σε συνδυασμό με τη σύγχρονη υποδομή του εργαστηρίου της Μονάδας, έχουν συντελέσει στην επίτευξη υψηλών ποσοστών κύησης, στη διενέργεια περισσότερων από 10.000 κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης τα τελευταία 13 χρόνια και στη γέννηση περισσότερων από 3.000 παιδιών, με τις τεχνικές αυτές.

Σύγχρονοι και εργονομικά σχεδιασμένοι χώροι

Η Μονάδα IVF ΜΗΤΕΡΑ λειτουργεί σε σύγχρονο και μοντέρνο χώρο, με ξεχωριστή αίθουσα αναμονής, εργονομικά σχεδιασμό εργαστήριο, και προσβάσιμο σε δύο αίθουσες επεμβάσεων, ξεχωριστό ανδρολογικό εργαστήριο, τρεις αίθουσες υπερήχων και άρτια εξοπλισμένους εργαστηριακούς χώρους.Το εμβρυολογικό -cleanroom- εργαστήριο της Μονάδας, διαθέτει τα υψηλότερα standards ελέγχου και ποιότητας και παρέχει όλες τις σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους και τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα μπορούσε να αναζητήσει ένα ζευγάρι, όπως κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού &κρυοσυντήρηση ωαρίων, προεμφυτευτική Διάγνωση (P.G.D.), την τεχνική επιλογής σπερματοζωαρίων IMSI καθώς και τεχνικές που εφαρμόζονται για τη διατήρηση της γονιμότητας της γυναίκας.

Εξατομικευμένη φροντίδα με συνέπεια και διακριτικότητα

Σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, οι ειδικοί γιατροί της Μονάδας, παρέχουν διαρκή ενημέρωση για όλα τα θέματα θεραπείας, ενώ η παρακολούθηση κάθε ζευγαριού είναι εξατομικευμένη. Ταυτόχρονα, ο ειδικός υπογονιμότητας ή/και ο ψυχολόγος, στηρίζουν το ζευγάρι σε όλη την πορεία της θεραπείας.Η Μονάδα παρέχει τη δυνατότητα επίβλεψης και κάλυψης περιστατικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής απ' όλη τη χώρα αλλά και από γειτονικές χώρες, μέσω της συνεργασίας με όλους τους Μαιευτήρες Γυναικολόγους της Ελλάδας, με τη διαφάνεια και τη διακριτικότητα που απαιτείται.

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών

Με σύμμαχο τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Μονάδα IVF ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις θεραπείας σε ζευγάρια με βάση τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

• Έλεγχος ανδρικής και γυναικείας γονιμότητας
• Σπερμοδιάγραμμα και διερεύνηση παραμέτρωνγονιμότητας
• Παρακολούθηση και έλεγχοςωοθυλακιορρηξίας
• Σπερματέγχυση ομόλογος ή ετερόλογος (IUI)
• Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)
• Μικρογονιμοποίηση (ICSI)
• Ενδοκυτταροπλασματική έγχυση μορφολογικά επιλεγμένων σπερματοζωαρίων (IMSI)
• Λήψη σπερματοζωαρίων από επιδιδυμίδα ή όρχεις (PESA, TESE)
• Κρυοσυντήρηση εμβρύων, ωαρίων, σπέρματος, ορχικού ιστού
• Υποβοηθούμενηεκκόλαψη (Assisted Hatching)
• Ανάπτυξη και μεταφορά Βλαστοκύστης
• Προεμφυτευτική Διάγνωση (P.G.D.)
• Διατήρηση γονιμότητας- Κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού
• Δωρεά ωαρίων

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ οργανώνει κάθε μήνα βραδιές ενημέρωσης για όλα τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια, όπου ο υπεύθυνος βιολόγος – εμβρυολόγος του τμήματος αναπτύσσει σφαιρικά το θέμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η Μονάδα IVF MΗΤΕΡΑ καλύπτει όλες τις ημέρες της εβδομάδας περιστατικά. Πληροφορίες/ Ραντεβού:Τ.: 210 6869827-30, E-mail: ivf@mitera.gr