ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσηλεύτριες τραγουδούν το Let it go μαζί με 3χρονη καρκινοπαθή (βίντεο)

Το βίντεο με τις νοσηλεύτριες και τη μικρή ασθενή του νοσοκομείου της Γλασκώβης κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Νοσηλεύτριες τραγουδούν το Let it go μαζί με 3χρονη καρκινοπαθή (βίντεο)

Οι κοπέλες ήθελαν να κάνουν το κοριτσάκι να χαμογελάσει κι έτσι άρχισαν να τραγουδούν το τραγούδι Let it go από τη δημοφιλή ταινία κινουμένων σχεδίων Frozen της Ντίσνεϋ.

Το κοριτσάκι νίκησε μετά από λίγο τη ντροπή του, πήρε το μικρόφωνο που κρατούσε μία από τις νοσηλεύτριες και άρχισε να τραγουδά μαζί τους.

Τον περασμένο Ιούνιο, η 3χρονη Μίλι Μακόλ διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και άρχισε να κάνει εντατική χημειοθεραπεία στο New Royal Hospital for Sick Children της Γλασκώβης.

Η Μίλι έλαβε το σύστημα καραόκε ως δώρο κι έτσι οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου σκέφτηκαν να τραγουδήσουν το Let it go από την ταινία Frozen, την οποία η Μίλι λατρεύει.

Στην αρχή η Μίλι ήταν διστακτική και δεν ήθελε να πάρει το μικρόφωνο, μετά από λίγο όμως άρχισε και εκείνη να τραγουδά μαζί με τις νοσηλεύτριες!

«Η Μίλι δείχνει ότι η χημειοθεραπεία δεν θα την νικήσει», γράφει η μητέρα του κοριτσιού στην περιγραφή του βίντεο που ανέβασε στο Facebook.

{youtube}RYeg5MfC1SM{/youtube}

Κεντρική φωτογραφία: Facebook

Δείτε κι αυτό:

Ο Μεγάλος Δανός βοήθησε τη Μπέλα να περπατήσει ξανά μετά από 9 χρόνια (pics&vid)
Νέο πρόσωπο για τη Βάιολετ χάρη στην τρισδιάστατη εκτύπωση (pics&vid)
«Αποκεφαλίστηκε» σε τροχαίο όμως οι γιατροί συνέδεσαν και πάλι το κεφάλι (pics&vid)
«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» - Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει