ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Pharmathen με 70 δρομείς στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για τα παιδιά της "Φλόγας"

Ο Όμιλος Pharmathen στάθηκε για ακόμα μια φορά, στο πλευρό του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», συμμετέχοντας με μια ομάδα από 70 και πλέον δρομείς, αποτελούμενη από εργαζόμενους, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στηρίζοντας την συμμετοχή του συλλόγου στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός.

Η Pharmathen με 70 δρομείς στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για τα παιδιά της "Φλόγας"

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Pharmathen έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά και ειδικά τα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε μία καλύτερη ζωή. Εδώ και 8 χρόνια η Pharmathen στηρίζει το δύσκολο έργο του Συλλόγου με διάφορους τρόπους, όπως η οργάνωση μουσικών και κοινωνικών εκδηλώσεων για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των σκοπών της «Φλόγας» ή οργάνωση Χριστουγεννιάτικων παιδικών εκδηλώσεων, κ.λπ.

Το έργο που έχει εμπνευστεί και υλοποιεί η ΦΛΟΓΑ, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και γι αυτό το λόγο η Pharmathen έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την ηθική και υλική υποστήριξη του αγώνα που δίνουν οι γονείς και τα μέλη της "Φλόγας" για όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή καρκίνου.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Pharmathen έτρεξαν για πρώτη φορά για τη ΦΛΟΓΑ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, αποτελώντας με την κίνηση αυτή ένα λαμπρό παράδειγμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Σχετικά με τη PHARMATHEN

Η Pharmathen είναι μία αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με διεθνή δραστηριοποίηση. Με αιχμή της επιχειρησιακής της λειτουργίας την επιστημονικότητα, η Pharmathen κατέχει ένα διαφοροποιημένο portfolio προϊόντων που διατίθενται παγκόσμια και περιλαμβάνει πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Σήμερα, 46 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Pharmathen αποτελεί εταιρεία - μοντέλο ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής έρευνας & ανάπτυξης στην Ελλάδα με 20 εκ. ευρώ ετησίως, παρουσιάζει κύκλο εργασιών 181 εκ. ευρώ για το 2014 και η εξαγωγική της δραστηριότητα αγγίζει σχεδόν το 1% του συνόλου των εξαγωγών της χώρας.

Με τρία υπερσύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια και δύο βιομηχανικές μονάδες, η Pharmathen καλύπτει στη δραστηριοποίησή της όλο το φάσμα, από την ανάπτυξη, έως την διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων, απασχολώντας πάνω από 1000 άτομα.

Η Εταιρεία πρόσφατα ίδρυσε γραφεία στην Ιορδανία και την Αυστραλία και απέκτησε μόνιμη αντιπροσώπευση στην Ν. Αμερική, ενώ τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα σε όλες τις αγορές της Ε.Ε. και τα δικαιώματα διανομής τους εκχωρούνται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες παγκόσμια.
Στη Pharmathen, «δημιουργούμε έναν κόσμο που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

Διαβάστε ακόμη

Νέα στρατηγική συμφωνία Novartis - Pharmathen για την προώθηση σκευάσματος για το Αλτσχάιμερ