ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kölln Traditional Mueslis - Η διατροφική αξία της βρώμης

Η βρώμη είναι δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας, πολυτιμότερο από το σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη.

Kölln Traditional Mueslis - Η διατροφική αξία της βρώμης

Περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών σε υψηλότερη συγκέντρωση και καλύτερη διατροφική ποιότητα σε σχέση με τα άλλα σιτηρά.

Ο καρπός αλλά και το εξωτερικό στρώμα τους σπόρου της βρώμης είναι τα πιο σημαντικά μέρη και περιέχουν: 85% βιταμίνες, 80% θρεπτικές ουσίες και 60% πρωτεΐνες.

Η βρώμη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως μαγγάνιο, σελήνιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Ε, καροτενοειδή και πολυφαινόλες.

Η ευεργετική δράση της στην υγεία και ο σημαντικός ρόλος της στην πρόληψη ασθενειών είναι και οι λόγοι που τα τελευταία χρόνια εντάσσεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινή διατροφή πολλών ανθρώπων.

kn1

Πλήθος επιστημονικών μελετών υποστηρίζουν ότι η βρώμη βοηθά στα εξής:

-Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα

-Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος -Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και βοηθά στην πρόληψη ασθενειών -Βοηθά στη ρύθμιση του σωματικού βάρους

-Διευκολύνει την καλύτερη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα

kn2

Εάν θέλετε κι εσείς να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές της ιδιότητες, τότε ήρθε η ώρα να βάλετε στην καθημερινή διατροφή σας τα Kölln Traditional Mueslis.

Πρόκειται για μείγμα νιφάδων, κυρίως Kölln Oat Flakes και άλλα δημητριακά με πρόσθετα συστατικά, όπως σοκολάτα, ξηροί καρποί και φρούτα, ανάλογα με την ποικιλία.

Τα Kölln Mueslis θα τα βρείτε στα ράφια των σούπερ μάρκετ με γεύσεις Cranberry & Oats και Strawberry Yogurt & Oats, σε συσκευασία των 375 γραμμαρίων.

kn3

Εάν τώρα σας αρέσουν τα «τραγανά», τότε τα Kölln Crunchy Mueslis με τη χαρακτηριστική τραγανή υφή τους είναι... μονόδρομος!

Στα Kölln Crunchy Mueslis, τα συστατικά τους συσωματώνονται σε συστάδες νιφάδων βρώμης ολικής άλεσης και ψήνονται. Με τις συσσωματώσεις αυτές αναδεικνύεται το τραγάνισμα στον συγκεκριμένο τύπο μούσλι.

Θα τα βρείτε στα ράφια των super market με γεύσεις Chocolate Biscuit και Yogurt Rasberry σε συσκευασίες των 375 γραμμαρίων.

kn4