ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σειρά Clinofar στηρίζει το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, με στόχο την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, με άμεσο στόχο την ενίσχυση της Εθνικής Πρωτοβουλίας Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού, στηρίζει το Clinofar. 

Η σειρά Clinofar στηρίζει το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, με στόχο την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των θηλαζουσών μητέρων και της ενημέρωσης των Επαγγελματιών Υγείας το Clinofar στηρίζει τη πανελλαδική γραμμή επικοινωνίας 10525 που έχει θέσει σε λειτουργία το «Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού», με στόχο να προσφέρει σωστή και υπεύθυνη πληροφόρηση στις νέες μητέρες για το θηλασμό.

Η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής αποτελεί μία βασική δράση του προγράμματος της «Αλκυόνης» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, θέλοντας να αυξηθεί το ποσοστό του Μητρικού Θηλασμού, αλλά και η διάρκειά του στην Ελλάδα.

Η πανελλαδική γραμμή επικοινωνίας 10525 στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, μαίες και παιδιάτρους. Η γραμμή λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 14:00 και οι κλήσεις είναι εμπιστευτικές.

Σχετικά με το Clinofar

Η σειρά Clinofar αποτελεί μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που φροντίζει, με απόλυτα φυσικό τρόπο, για την καθημερινή υγιεινή της μύτης, των ματιών και των αυτιών σε βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες. H σύνθεσή του φυσιολογικού ορού που περιέχεται στα προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλής για μακροχρόνια χρήση, καθώς δεν περιέχει συντηρητικά και χημικά.

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC.

Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.