ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» τιμά την Ελισάβετ Σουρδή

Η Ελισάβετ Σουρδή ανήκει στην κατηγορία των κοινωνικά ευαίσθητων παιδιών, εκείνων των ξεχωριστών παιδιών, που εκτός από τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, τις προσωπικές τους ασχολίες, όνειρα και φιλοδοξίες, δεν ξεχνούν ότι υπάρχουν και κάποια άλλα παιδιά που προκειμένου να επιβιώσουν είναι αναγκασμένα να δώσουν σκληρή μάχη, μια μάχη που για να την κερδίσουν χρειάζονται τη βοήθεια φίλων και συμμάχων.

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» τιμά την Ελισάβετ Σουρδή

Στην περίπτωση της Ελισάβετ, τα παιδιά που θέλησε να βοηθήσει προσφέροντας τους όλα τα χρήματα του κουμπαρά της, ήταν τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τα παιδιά που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο, και παλεύουν να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Για την ευγενική και συγκινητική της χειρονομία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε την Ελισάβετ Σουρδή απονέμοντάς της την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου, ενώ στη μητέρα της, κυρία Μαίρη Σουρδή, πρόσφερε το μετάλλιο του υποστηρικτή του Συλλόγου.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», παρουσία και του Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κυρίου Μανώλη Παπασάββα, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη την Ελισάβετ λέγοντας της μεταξύ άλλων:

«Χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα και που σε είχαμε κοντά μας. Πραγματικά ένοιωσα υπερήφανη για εσένα, που είσαι ένα νέο ταλαντούχο παιδί, με ευαισθησίες, αρχές και οράματα και έκανες μια τόσο αξιόλογη και αξιοθαύμαστη πράξη με το να προσφέρεις τα χρήματα από τον κουμπαρά σου για τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Με την παρουσία σου και τη συμπαράστασή σου μας έδωσες ακόμα μεγαλύτερη ενθάρρυνση να συνεχίσουμε το έργο μας κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Σου εύχομαι να έχεις υγεία, καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή σου και να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα! Είσαι ένα υπέροχο παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα».