ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΛΠΙΔΑ τιμά τους υποστηρικτές της

Το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» έχει βρει πολλούς υποστηρικτές και διαρκώς αποκτά νέους, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δίνουν δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στον παιδικό καρκίνο και να εντείνουν τη βοήθεια που προσφέρουν στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η ΕΛΠΙΔΑ τιμά τους υποστηρικτές της

Ως ελάχιστη αναγνώριση της συμβολής τους στο έργο της, η «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε χθες στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» μερικούς από τους υποστηρικτές της, απονέμοντάς τους την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τους υποδέχτηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου για να τους ευχαριστήσει από καρδιάς και στον σύντομο χαιρετισμό της είπε:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Νοσοκομείο μας. Η παρουσία σας σήμερα εδώ και η πρωτοβουλία σας να στηρίξετε τις προσπάθειές μας εκφράζει τη βαθειά σας ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά. Aισθανόμαστε βαθειά συγκίνηση καθώς όλοι σας, ο καθένας με τον τρόπο του, θελήσατε να γίνετε κρίκοι μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης και να στηρίξετε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ και το έργο μας μέσα στο 2015. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε καλούς φίλους, παλιούς και νέους συμμάχους στον αγώνα μας, και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθάρρυνση μπροστά στο δύσκολο έργο μας. Ένα έργο που έκλεισε ήδη 25 χρόνια προσφοράς και απαριθμεί συνολικά 780 μεταμοσχεύσεις. 780 δεύτερες ευκαιρίες για ζωή σε ισάριθμα παιδιά! Για τον λόγο αυτόν θελήσαμε να σας τιμήσουμε ως ελάχιστη αναγνώριση της συνδρομής σας στο έργο μας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την συνεισφορά σας, για το κουράγιο που μας δίνετε και για το μήνυμα που στέλνετε σε όλους μας ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά αντιθέτως πως έχουμε κοντά μας πολλούς φίλους και συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα μας».

Στην εκδήλωση αναλυτικά τιμήθηκαν :

• Το νηπιαγωγείο International School Athens.
• Η αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών IMAGINARIUM.
• Η εταιρεία PALCO.
• Ο κύριος Νίκος Κοκλώνης.
• Η κυρία Ρόη Αποστολοπούλου.
• Ο κύριος Αλέξανδρος Πρίνος.
• Ο κύριος Γιώργος Ντάβλας.

Την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το νηπιαγωγείο International School Athens παρέλαβε η κυρία Μελίνα Δασκαλάκη, για τα καταστήματα IMAGINARIUM ο κύριος Κωνσταντίνος Αγγελάκης και για την εταιρεία PALCO ο κύριος Παναγιώτης Κοσμετάτος.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης η βουλευτής, κυρία Σοφία Βούλτεψη, και η δημοσιογράφος, κυρία Μαρία Σαράφογλου, με το μετάλλιο του υποστηρικτή της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

PAN 0467
PAN 0438

Διαβάστε ακόμη:

Προσφορά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ στο Σύλλογο «Ελπίδα» από τους Παύλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο