ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύριο αναχωρεί η Ντένια Παράσχη για τη Βοστώνη

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στη Βοστώνη, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί το τελευταία 24ωρα και το αργότερο έως αύριο η 28χρονη Ζακυνθινιά θα κάνει το πιο κρίσιμο ταξίδι της ζωής της στη Βοστώνη των ΗΠΑ, ώστε να θεραπευτεί από μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.

Αύριο αναχωρεί η Ντένια Παράσχη για τη Βοστώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, κυρίως γραφειοκρατικά, και αύριο η 28χρονη κοπέλα, η οποία έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με το πρόβλημα υγείας της, θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

12661888 101517543570339 7448972256301307891 n

Αυτή τη στιγμή, η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιριών και τις εξετάζει όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της και σε αυτό έχει συμβάλει ιδιαίτερα η ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα.

Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα.

Για το σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

Φωτογραφία: Facebook Ντένια Παράσχη - Έκκληση Βοήθειας

Διαβάστε επίσης:

Μαζική η ανταπόκριση του κόσμου για να σωθεί η 28χρονη Ντένια Παράσχη