ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Mediterranean College στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Το Νο1 Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας υποστηρίζει το μαραθώνιο προσφοράς της Κ.Ε.Δ.Ε.

Το Mediterranean College στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Η μεγάλη πρωτοβουλία του Προέδρου του Mediterranean College, Καθηγητή κυρίου Σοφοκλή Ξυνή και του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) κυρίου Γιώργου Πατούλη –μέσα από τις οποίες πραγματοποιήθηκε μια σημαντική κοινωνική ενέργεια με υποτροφίες σπουδών σε νέους του δήμου που έχουν ανάγκη– αποτέλεσε και την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων φορέων.

Συγκεκριμένα, η Κ.Ε.Δ.Ε., σε συνεργασία με τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων και την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Takeda, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου, με σκοπό την συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού, το οποίο θα αποσταλεί σε παραμεθόριες περιοχές για την αρωγή ευπαθών συμπολιτών μας.

Με συνέπεια στην ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός-Εκπαίδευση» και με αφορμή ποικίλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνική ζωή της χώρας, το Mediterranean College υποστηρίζει το μαραθώνιο προσφοράς της Κ.Ε.Δ.Ε., ενθαρρύνοντας την εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών του στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

afissa ΜΑΡΑΘ ΚΕΔΕ

Ο φιλανθρωπικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, με ώρα εκκίνησης την 10:00 π.μ. Η διαδρομή του είναι μήκους 10 Km και θα έχει αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου, με τον τερματισμό να γίνεται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων.

Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, θα διεξαχθεί και μία αθλητική δραστηριότητα για παιδιά. Συγκεκριμένα, στα τελευταία 200 μέτρα πριν τον τερματισμό, θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας με πατίνι για τους μικρούς αθλητές. Η ώρα εκκίνησης του συγκεκριμένου αγώνα, θα είναι λίγο μετά τις 11.30 π.μ. και η διάρκειά του δεν θα υπερβεί τη μία ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εθελοντές που θα συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει η Κ.Ε.Δ.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων, θα παραλάβουν και τη σχετική διαπίστευση από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., κύριο Γιώργο Πατούλη σε μια ειδική τελετή.