ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη γιατρού για «φακελάκι» στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι»

Ο γιατρός απαίτησε 1.000 ευρώ για να χειρουργήσει ασθενή σε πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική.

Σύλληψη γιατρού για «φακελάκι» στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι»

Παραβιάζοντας τον όρκο του Ιπποκράτη, ο 62χρονος χειρουργός που εργάζεται στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι» συνελήφθη εχθές από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του «Έθνους», είχε προηγηθεί η καταγγελία της ασθενούς, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα κήλης και είχε διαγνωσθεί στο νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι».

Ο 62χρονος ζήτησε για το χειρουργείο «φακελάκι» 1.000 ευρώ. Η ασθενής υποβλήθηκε στην επέμβαση στις 18 Μαρτίου και όταν επισκέφθηκε το γιατρό για έλεγχο της πληγής, ο 62χρονος ζήτησε τα χρήματα που είχαν προσυμφωνηθεί.

Η ασθενής επικοινώνησε με τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε σε καταγγελία. Χθες το πρωί, η γυναίκα παρέδωσε το ποσό των 1.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ακολούθησε η σύλληψη του γιατρού από αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων. Στην κατοχή του γιατρού βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Στην τσιμπίδα του νόμου 62χρονος χειρουργός για «φακελάκι»

Πάτρα: Γιατρός πήρε «φακελάκι» για να μην... χειρουργήσει

Φακελάκι δίνει ο ένας στους τρεις Έλληνες για περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο