ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρνείται τις κατηγορίες για τριπλό «φακελάκι» ο γιατρός του Ιπποκρατείου

Τι υποστήριξε ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή.

Αρνείται τις κατηγορίες για τριπλό «φακελάκι» ο γιατρός του Ιπποκρατείου

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο χειρουργός του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Αθήνας, ο οποίος κατηγορείται ότι ζήτησε τρεις φορές φακελάκι από τον ίδιο ασθενή για να τον περιθάλψει και συνελήφθη επ' αυτοφώρω με προσημειωμένα χρήματα.

Του επιβλήθηκε εγγύηση 20 χιλιάδωνκαι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, με την υποχρέωση μηνιαίας παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα.

Ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή, ο χειρουργός αρνήθηκε την κατηγορία της δωροληψίας κατ´ εξακολούθηση, η οποία του ασκήθηκε ύστερα από επώνυμη καταγγελία του ασθενή.

Σύμφωνα με την δικογραφία,η υπόθεση ξεκινά από τον Ιούνιο του 2018 όταν ο ασθενής απευθύνθηκε για πρώτη φορά στο γιατρό ο οποίος φέρεται να του ζήτησε 1650 για να τον χειρουργήσει για καρκίνο. Μετά απο μερικούς μήνες, χρειάστηκε δεύτερο χειρουργείο για οποίο η «αμοιβή» έπεσε στα 1000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει ο καταγγέλλων ασθενής, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ο χειρουργός αδιαφόρησε, και επιπλέον του ζήτησε ποσό 600 ευρώ ως "χρωστούμενο υπόλοιπο"...

Διαβάστε επίσης:

Γιατρός μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας ζήτησε τρία «φακελάκια» από τον ίδιο ασθενή!

Γιατρός ζήτησε φακελάκι τα κιλά του μωρού σε χιλιάδες ευρώ!