ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα διάκριση για το τμήμα Ογκολογίας της Novartis, από την ΕΕΔΕ

Το βραβείο Εσωτερικής Επικοινωνίας στα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για το πρόγραμμα «Novartis-GlaxoSmithKline Integration», κατέκτησε το τμήμα Ογκολογίας της Novartis Hellas.

Νέα διάκριση για το τμήμα Ογκολογίας της Novartis, από την ΕΕΔΕ

Νέα διάκριση του τμήματος Ογκολογίας της Novartis Hellas με την κατάκτηση «Corporate Affairs Excellence Award»

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον οργανισμό και κυρίως τους ανθρώπους του να διαχειριστούν ομαλότερα τη μεταβατική περίοδο που προέκυψε λόγω της εξαγοράς του χαρτοφυλακίου ογκολογικών προϊόντων της GSK.

Η βράβευση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναγνωρίζεται η σημασία και η βαρύτητα που δίνει η εταιρεία στους ανθρώπους της, στο κοινό τους όραμα και στις αρχές που τους συνδέουν και τους κινητοποιούν. Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος ήταν η αφοσίωση, η ουσιαστική διατμηματική συνεργασία και η καθοδήγηση του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της ογκολογίας.

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, το τμήμα ογκολογίας της Novartis Hellas συνεργάστηκε με την εταιρεία επικοινωνίας Weber Shandwick.