ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πρέσβης του Καναδά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφθηκε την Τρίτη, ο Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα, κύριος Keith Morrill.

Ο Πρέσβης του Καναδά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Σκοπός της επίσκεψης αυτής, είναι η συνέχιση της μακρόχρονης και δημιουργικής συνεργασίας ανάμεσα στην Πρεσβεία του Καναδά και στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και για να συζητήσει με την Πρόεδρο του Συλλόγου την ανάληψη νέων κοινών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τη συνεργασία του με το Νοσοκομείο “Sick Kids Hospital” του Καναδά.

Στο νοσοκομείο τον υποδέχτηκαν η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας.

«Είναι μεγάλη μας τιμή, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στον Πρέσβη του Καναδά, που σας υποδεχόμαστε στο νοσοκομείο μας. Η επίσκεψή σας εκφράζει την βαθιά σας ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας για τα παιδιά που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις προσπάθειες σας και την πρόθεσή σας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να χτίσουμε μια στέρεη γέφυρα συνεργασίας και φιλίας πρός όφελος των παιδιών. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς η παρουσία σας σήμερα εδώ, αποδεικνύει ότι τα θεμέλια που βάλαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι γερά και μπορούν να ενδυναμώσουν τη συνέχιση της συνεργασίας μας με το νοσοκομείο “Sick Kids Hospital” του Καναδά. Η επίσκεψή σας δίνει δύναμη και κουράγιο, σε όλους εμάς, στα παιδιά, στους γονείς, στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό μας προσωπικό, στα μέλη του Συλλόγου μας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη σημαντική αποστολή σας , η οποία συμβάλλει στην ενδυνάμωση της φιλίας και της συνεργασίας μας».

Ως έκφραση αναγνώρισης της πολύτιμης στήριξης του Πρέσβυ του Καναδά στο έργο του Συλλόγου, και εις ανάμνησιν της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο, η κυρία Βαρδινογιάννη του απένειμε την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Διαβάστε ακόμη:

Μία Κέννεντι στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό