ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όμιλος Lavipharm: 27 Χρόνια Αιμοδοσία και Κοινωνική Προσφορά

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Lavipharm πραγματοποιεί Εθελοντική Αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία της προς τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους.

Όμιλος Lavipharm: 27 Χρόνια Αιμοδοσία και Κοινωνική Προσφορά

Η ίδρυση της δικής της Τράπεζας Αίματος, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αποτελεί μία ουσιαστική ενέργεια κοινωνικής προσφοράς, η οποία χρονολογείται ήδη από το 1989.

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm κάθε χρόνο στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης αποδεικνύοντας με τη συμμετοχή τους τη στήριξή τους στην Τράπεζα Αίματος και επιβεβαιώνουν την ιδιαίτερη ευαισθησία τους στο θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας. Στόχος όλων είναι, όχι μόνο η κάλυψη των αναγκών σε αίμα της εργασιακής κοινωνίας τους, όποτε αυτές προκύπτουν, αλλά και η κοινωνική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να βοηθήσουν να σωθούν έως και τρεις ζωές με μία μονάδα αίματός τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, για άλλη μια φορά, διασφάλισε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η αιμοληψία και εξασφάλισε την απόλυτη υγεία και υγιεινή των εθελοντών αιμοδοτών (προσωπικές συνεντεύξεις, λήψη ιστορικού και μετρήσεις από τον γιατρό της αιμοδοσίας, υγειονομικό υλικό μιας χρήσης κ.α.).

Η Lavipharm, με πορεία περισσότερων από 100 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας, και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών φαρμακείων στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Lavipharm στo 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας του Ιατρικού Αθηνών