ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τσάρλι Σιν καλεί και άλλους σταρ να αποκαλύψουν ότι είναι οροθετικοί

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τσάρλι Σιν καλεί από τις σελίδες γνωστού περιοδικού και άλλες διασημότητες να αποκαλύψουν ότι είναι οροθετικοί, όπως έκανε ο ίδιος πέρυσι, εκφράζοντας την ελπίδα ότι έτσι θα διαλυθούν οι προκαταλήψεις σχετικά με τους ανθρώπους που είναι φορείς του ιού που προκαλεί το AIDS.

Ο Τσάρλι Σιν καλεί και άλλους σταρ να αποκαλύψουν ότι είναι οροθετικοί

«Θα ήταν καλά αν και άλλες διασημότητες δημοσιοποιούσαν ότι είναι φορείς του ιού HIV. Αυτό θα βοηθούσε» δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος μόλις υπέγραψε ένα διαφημιστικό συμβόλαιο για την προώθηση προφυλακτικών.

«Υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις για τα πρόσωπα που έχουν προσβληθεί από τον HIV και ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει» πρόσθεσε.

Αφού αποκάλυψε τον Νοέμβριο ότι έχει προσβληθεί απΌ τον ιό που μπορεί να οδηγήσει στο AIDS, «άνθρωποι με σταματούν στον δρόμο και με συγχαίρουν που τόλμησα» να κάνω το βήμα, υπογραμμίζει ακόμη ο ηθοποιός του Platoon και της κωμικής τηλεοπτικής σειράς Two and a Half Men.

Ο 50χρονος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είναι οροθετικός για να βάλει τέλος στον εκβιασμό που είπε ότι δεχόταν.

Στη συνέχεια, η αστυνομία του Λος Άντζελες άρχισε ποινική έρευνα σε βάρος του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός έχει ηχογραφηθεί να απειλεί να σκοτώσει την πρώην μνηστή του και να παραδέχεται επίσης ότι είχε πει ψέματα σε μια ερωτική σύντροφό του αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε κι αυτό:

Φαινόμενο Τσάρλι Σιν: Ο ηθοποιός συνέβαλε καθοριστικά στην πρόληψη του HIV