ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» επιφυλάσσει πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου, αφού οι δημιουργοί και τα καταστήματα που συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι: ΑΒΑΞ, ADORABLE ADORNMENTS, ANAPNOE, ANATOL, ASHK, ΒΕΑD ΙΤ, CASA, CHIP & CHIP, COTTON PRINCE, DIAMOND CLUB, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, LA FENETRE, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, MARISCHA, ALEMOR, NAKASPAPER, O-LIVE, SADRINE & JO, SERKOS, SUGAR FREE, SUPER CAKES, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ΧΙΩΝ ΙΚΕ, WINGS και ZERTEO.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές - πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

Επίσης στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA YOUTH, καθώς και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2016, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, πολλά μοναδικά και επώνυμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές – μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα, κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των γονιών τους και των εθελοντών.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016
Theoxenia Palace Hotel, Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι, Κηφισιά
Ώρες λειτουργίας: 11.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.

ΑΦΙΣΑ