ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση στην μνήμη του π. Πρύτανη & επίτιμου καθηγητή Κωνσταντίνου Α. Δημόπουλου

Eπιστημονική εκδήλωση στην μνήμη του π. Πρύτανη και επίτιμου καθηγητή της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνου Α. Δημόπουλου, οργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκδήλωση στην μνήμη του π. Πρύτανη & επίτιμου καθηγητή Κωνσταντίνου Α. Δημόπουλου

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Κωνσταντίνο Ν. Μπουραζέλη.
Χαιρετισμός από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ευστράτιο Πατσούρη.

Ομιλίες από:

- τον π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, επίτιμο καθηγητή Γεώργιο Μπαμπινιώτη με τίτλο: «Η προσφορά του Κωνσταντίνου Κ. Δημόπουλου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

- τον βουλευτή και π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου με τίτλο: «Η προσφορά του Κωνσταντίνου Κ. Δημόπουλου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου».

- τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Πέτρο Σφηκάκη με τίτλο: «Η προσφορά του Κωνσταντίνου Δημόπουλου στην οργάνωση των Κλινικών Μελετών».

- τον καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη με τίτλο: «Η προσφορά του Κωνσταντίνου Κ. Δημόπουλου στην Ουρολογία».

Αντιφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.