ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διοίκηση Ευαγγελισμού: Άπειρα τα ευχαριστώ από ασθενείς - Η ΠΟΕΔΗΝ να σταθεί πλάι στο ΕΣΥ

Διοίκηση Ευαγγελισμού: Άπειρα τα ευχαριστώ από ασθενείς - Η ΠΟΕΔΗΝ να σταθεί πλάι στο ΕΣΥ

Απάντηση στα τελευταία δημοσιεύματα που εκθέτουν την χώρα σε θέματα υγειονομικής πολιτικής και ειδικότερα στο δημοσίευμα του Guardian, δίνει η διοικήτρια του Ευαγγελισμού κυρία Π. Γκουλάκη Μητσάκη, τονίζοντας πως «είναι άπειρα τα ευχαριστώ που έχει λάβει στο γραφείο της από ασθενείς, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης». Την ίδια ώρα ζητά από την ΠΟΕΔΗΝ, «αντί να αναλώνεται σε «παιχνίδια» πολιτικών και συνδικαλιστικών σκοπιμοτήτων, να σταθεί δίπλα στις Δημόσιες Δομές Υγείας».

Αναφέρει αναλυτικά η διοικήτρια:

«Με θλίψη και αγανάκτηση διαβάζω, ακούω και βλέπω από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα όσα καταλογίζουν τις τελευταίες ημέρες για τα Νοσοκομεία και την Δημόσια Υγεία.

Προκαλώ όλους όσους έχουν περάσει από τις πύλες του Ευαγγελισμού να διατυπώσουν τις δικές τους εντυπώσεις και προσωπικές εμπειρίες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν.

Είναι άπειρα τα γράμματα με τα «ευχαριστώ» που συσσωρεύονται καθημερινά στο Γραφείο μου. Γράμματα απλών ανθρώπων που περικλείουν αγάπη και ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν. Γράμματα που έχουν νόημα και ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς τους εργάτες της Υγείας που στα δύσκολα δεν σκύψαμε το κεφάλι, δεν περιορίσαμε ιατρονοσηλευτικές δραστηριότητες, δεν υποκύψαμε στις αβάσταχτες οικονομικές πιέσεις που μας επιβάλλονται με τα μέτρα που κανένας μας δεν θάθελε, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτα αντιμετωπίζουμε!!!

Είναι πολλά τα βήματα που η Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει κάνει αυτό το διάστημα. Προτεραιότητα δίνουμε στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων με κύριο μέλημα την άμεση και σωστή αντιμετώπιση του κάθε ανθρώπου που περνάει τη Πύλη του Νοσοκομείου μας, ανεξάρτητα της οικονομικής του κατάστασης ή της κοινωνικής του θέσης. Ο κόσμος εισπράττει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, τις ηρωικές θα τολμούσα να πώ, όλων των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και μας συμπαρίσταται!!!

Απορίας άξιον είναι γιατί δεν μπορούν να δούν τα αυτονόητα κάποιοι μεγαλοσυνδικαλιστές του χώρου της Υγείας, που δυστυχώς έχουν το θράσος να σπιλώνουν με τις δηλώσεις το έργο των συναδέλφων τους.
Η ΠΟΕΔΗΝ εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της, αντί να αναλώνεται σε «παιχνίδια» πολιτικών και συνδικαλιστικών σκοπιμοτήτων, καλό θα είναι να σταθεί δίπλα στις Δημόσιες Δομές Υγείας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Νοσοκομεία που έχουν διοριστεί, τιμώντας επάξια το μισθό που το Ελληνικό Δημόσιο τους προσφέρει.

Στα δύσκολα που περνάει η πατρίδα μας όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
«Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΘΦΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»

Π. ΓΚΟΥΛΑΚΗ-ΜΗΤΣΑΚΗ»

Διαβάστε ακόμη:

ΠΙΣ & ΙΣΑ: Ήρθε η ώρα για εθνική πολιτική στην υγεία - Σχόλια με αφορμή το δημοσίευμα Guardian

 

Ξανθός για δημοσίευμα του Guardian: Ανυπόστατο και χυδαίο - Το ΕΣΥ γιατρεύει τις πληγές του

Άραγε το πιο βαθύ σκοτάδι πέρασε; Ένας απολογισμός για την υγεία, την χρονιά που πέρασε

BEST OF NETWORK

PlusQueen