ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8ο Therapy Planet Festival: Ένα Φεστιβάλ για το νου, το σώμα και την ψυχή

Το Φεστιβάλ - Συνέδριο THERAPY PLANET FESTIVAL πραγματοποιείται για 8η φορά στην Αθήνα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017. 

8ο Therapy Planet Festival: Ένα Φεστιβάλ για το νου, το σώμα και την ψυχή

Το THERAPY PLANET είναι το πρώτο στο είδος του Φεστιβάλ και διεπιστημονικό Συνέδριο, επικεντρωμένο στην Ψυχοθεραπεία, τις Μεθόδους Προσωπικής Ανάπτυξης και στις Φυσικές και Εναλλακτικές Θεραπείες. Επτά προηγούμενες πετυχημένες διοργανώσεις εγγυώνται και φέτος την επιτυχία του!

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται και φέτος στο ξενοδοχείο Divani Caravel, όπου 75 διακεκριμένοι ομιλητές θα καλύψουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες σε διαμορφωμένες αίθουσες ομιλιών ή βιωματικών εργαστηρίων.

Θέματα όπως: ολιστικό μοντέλο υγείας, ο νόμος της έλξης, ξεπερνώντας τα ψυχικά εμπόδια, η δύναμη του οράματος, αρωματολογία και αλχημεία, ψυχική αυτοάμυνα, βότανα της Αρχαίας Ελληνικής ιαματικής, θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών που θα οδηγήσουν στη διαμόρφωση νέων διατροφικών τάσεων και ψυχολογικών προσεγγίσεων στην Ψυχοθεραπεία.

Προάγουμε τη συνάντηση διαφόρων ρευμάτων και επιστημονικών χώρων, τη συνεργασία και την ανταλλαγή της υπάρχουσας γνώσης, την ενημέρωση πάνω σε νέες τεχνικές και πρόσφατες εξελίξεις από σπουδαίους επαγγελματίες.

Διαλέξεις, βιωματικά εργαστήρια – μίνι σεμινάρια, στρογγυλά τραπέζια, ανοικτές συζητήσεις με συμμετοχή κοινού, ανοικτό βήμα για νέους επαγγελματίες, άσκηση, ατομικές συνεδρίες, διάφορα Performance, εμπλουτίζουν το συνέδριο με νέα θέματα για επεξεργασία και συζήτηση. Το THERAPY PLANET FESTIVAL λειτουργεί και ως πολυθεματική εκθεσιακή εκδήλωση όπου ανταλλάσσουν γνώσεις και τεχνογνωσία επαγγελματίες από το χώρο των εκδόσεων, των ειδών διατροφής, των συσκευών και προιόντων ευεξίας, των ενεργειακών βοτάνων και σκευασμάτων, των βιολογικών καλλυντικών κ. ά.

«Ελάτε στο μεγαλύτερο θεραπευτικό διεπιστημονικό συνέδριο να ανοίξουμε το δρόμο για τις θετικές εξελίξεις στη ζωή και στη καθημερινότητά μας. Να βιώσουμε ευεξία, δημιουργικότητα και να θεραπεύσουμε νου, σώμα και ψυχή!'», τονίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Διεύθυνση Επικοινωνίας του 8ou Therapy Planet Festival, Ιφιγένεια Τσαντίλη, M.Sc.