ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς θα ανοίξω το δικό μου γραφείο: Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

Ένα πρωτοποριακό επιμορφωτικό πρόγραμμα ενημέρωσης και πρακτικής εξάσκησης για την χώρα μας, το LifeClass “Πώς θα ανοίξω το δικό μου γραφείο”, πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και το οποίο αφορά, νέους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την ψυχική υγεία. Το πρόγραμμα - σεμινάριο, πραγματοποιείται από την Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πώς θα ανοίξω το δικό μου γραφείο: Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

Η Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη, Δημιουργός της LOVESMILES, μετά από 25 χρόνια αδιάκοπης επαγγελματικής δραστηριότητας στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και της Συμβουλευτικής, μοιράζεται μαζί τους χρηστικές συμβουλές για να στήσουν ένα νέο γραφείο, να το οργανώσουν ή να ενδυναμώσουν την ήδη τρέχουσα εργασία τους στον χώρο της Ψυχικής Υγείας.

Η LOVESMILES, στο πλαίσιο της πολύπλευρης δραστηριότητάς της στον χώρο της ψυχικής υγείας, υποστηρίζει συστηματικά τους νέους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας. Τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απευθύνεται σε όλους τους νέους Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, οι οποίοι, αφού έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους ή βρίσκονται στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, αναζητούν τη σωστή διαδρομή προς την επαγγελματική καταξίωση.

Όλες οι διαδικασίες, τα κατάλληλα βήματα και οι τεχνικές ανάπτυξης ενός νέου γραφείου παρουσιάζονται στο μοναδικό στην Ελλάδα, πρωτοποριακό επιμορφωτικό πρόγραμμα ενημέρωσης και πρακτικής εξάσκησης, το LifeClass “Πώς θα ανοίξω το δικό μου γραφείο”, στο πλαίσιο του οποίου αναπτύσσονται θέματα όπως:

- Η επιλογή της ιδιωτικής άσκησης επαγγέλματος
- Τα 5 βήματα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου ιδιωτικού γραφείου στο χώρο της Ψυχικής Υγείας
- Στρατηγικές προβολής μέσα στα πλαίσια της δεοντολογίας και οι παγίδες της δημοσιότητας
- Νομικά και φορολογικά θέματα
- Η εύστοχη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και του διαδικτύου
- Αντιμετώπιση προσωπικών αναστολών για την προσωπική επαγγελματική προβολή
- Θέματα δεοντολογίας στην ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος
Φαίδρα Λογοθέτη, PhD

H Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Ειδικεύτηκε στην Συμβουλευτική (Μ.Α) στο Πανεπιστήμιο του Keele και έλαβε τον διδακτορικό της τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία. Για 25 χρόνια έχει εργαστεί ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες και ζευγάρια σε θέματα Αποτελεσματικής Επικοινωνίας, Διαχείρισης Συγκρούσεων, Διαχείρισης Συντροφικών Κρίσεων, Ανάπτυξης της Αυτοεκτίμησης και Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης.

Επίσης, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια και ερευνήτρια σε σειρά Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (DRIVE, PARCMAN, κ.α.). Είναι δημιουργός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας LOVESMILES. Παράλληλα, διοργανώνει ημερίδες που απευθύνονται σε επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, αποφοίτους, αλλά και φοιτητές σχολών Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου «Αγάπη μου απόψε θ’ αργήσω» (εκδ. ΙΒΙΣΚΟΣ). Είναι Ιδρυτικό και Έγκριτο Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και κατέχει την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Συμβουλευτικής.

LOVESMILES

Η LOVESMILES είναι μη-κερδοσκοπική εταιρεία που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού σε θέματα Ψυχικής Ανάπτυξης. Παράλληλα, διοργανώνει ημερίδες που απευθύνονται σε επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, αποφοίτους, αλλά και φοιτητές σχολών Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Δεν είναι κέντρο Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας.

INFO: LifeClass: «Πώς θα ανοίξω το δικό μου γραφείο»
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 12:00 - 14:00
Αγίας Κυριακής 10, Κηφισιά - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Θέσεις περιορισμένες
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής: 210 6232244, lovesmileshellas@gmail.com

11725b 7a2b07ceffbd4405be5c9b79511f370f.png srz p 322 405 75 22 0.50 1.20 0.00 png srz