ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλογές Οδοντιάτρων Αττικής: Σαρωτική νίκη - αυτοδυναμία της ΔΑΚΟΑ

Με σημαντικά αυξημένο το ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντίατρων Αττικής με επικεφαλής τον μέχρι σήμερα πρόεδρο κ. Αθανάσιο Υφαντή, πέτυχε μια ξεκάθαρη νίκη στις αρχαιρεσίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκλογές Οδοντιάτρων Αττικής: Σαρωτική νίκη - αυτοδυναμία της ΔΑΚΟΑ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ έλαβε για το Διοικητικό Συμβούλιο ποσοστό 56 % και 7 έδρες.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν:

- ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ
ποσοστό 13,18%, έδρες 2
- ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ποσοστό 10,86%, έδρες 1
- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ
ποσοστό 6,29%, έδρες 1
- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ποσοστό 5,54% , έδρες 1
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ
ποσοστό 5,09%, έδρες 1
- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ποσοστό 3,22%, έδρες 0

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΟΑ κ. Αθανάσιος Υφαντής τόνισε : «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Συναδέλφους, ότι ο Σύλλογός μας και εγώ προσωπικά, όπως ανελλιπώς πράττω ως πρόεδρος από το 2009, θα συνεχίσουμε ανανεωμένοι την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση και την αναβάθμιση του ρόλου του Οδοντιάτρου και την περαιτέρω ανάδειξη της Οδοντιατρικής Επιστήμης. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά έχουμε αποδείξει ότι εργαζόμενοι μεθοδικά και διεκδικητικά, πετυχαίνουμε σημαντικές νίκες για τον κλάδο μας.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας και μας έδωσαν την απόλυτη αυτοδυναμία».

Διαβάστε ακόμη:

Πόρισμα καταπέλτης του ΣΕΥΥΠ για υπηρεσίες λεύκανσης εκτός οδοντιατρείων