ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΠΑ: Ναι στη διαφορετικότητα - Ημερίδα αθλητικών δράσεων ατόμων με αναπηρία

«Ημερίδα Αθλητικών Δράσεων Ατόμων με Αναπηρία» διοργανώνει το Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Κινητικής Δραστηριότητας/Αναπτυξιακών & Κινητικών Διαταραχών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με τη συνεργασία των Φορέων Ειδικής Αγωγής Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες» και «ΑΛΜΑ».

ΕΚΠΑ: Ναι στη διαφορετικότητα - Ημερίδα αθλητικών δράσεων ατόμων με αναπηρία

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του ΕΚΠΑ (Εθνικής Αντιστάσεως 41- Δάφνη) και θα περιλαμβάνει αγωνίσματα στίβου και επίδειξη του Παραλυμπιακού αθλήματος Boccia.

Ώρα Έναρξης: 10:00 - Ώρα Λήξης: 12:00.

H αθλητική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του 4ου συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης με θέμα «Η Φυσική Αγωγή και ο Αθλητισμός στο σύγχρονο κόσμο: παιδεία, κοινωνία & πολιτισμός» που θα διεξαχθεί στο χώρο της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ στις 4-7 Μαΐου 2017.

Οι φοιτητές της ειδικότητας «Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής» της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ θα συμμετάσχουν ενεργά για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΕΚΠΑ, «η παρουσία όλων θα δώσει χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές, συμβάλλοντας ιδιαίτερα στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία, τα οποία καταβάλλουν καθημερινή προσπάθεια για αναγνώριση και αποδοχή της διαφορετικότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ