ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ωνάσειο: Απέκτησε το πρώτο -στην Ελλάδα- σύστημα καρδιακής χαρτογράφησης

Νέο σύστημα καινοτόμου τεχνολογίας καρδιακής χαρτογράφησης απέκτησε το Ηλεκτροφυσιολογικό Εργαστήριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Ωνάσειο: Απέκτησε το πρώτο -στην Ελλάδα- σύστημα καρδιακής χαρτογράφησης

Το νέο σύστημα προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση της καρδιάς, χρησιμοποιώντας υβριδικό σύστημα μαγνητικού και ηλεκτρικού πεδίου για ακριβέστερη απεικόνιση των καρδιακών κοιλοτήτων.

Με τη χρήση της νέας αυτής τεχνολογίας, ωφελούνται οι ασθενείς με αρρυθμίες που θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστική ή επεμβατική πράξη στο Ηλεκτροφυσιολογικό Εργαστήριο, ακόμη και εκείνοι με σύμπλοκες αρρυθμίες. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα συλλογής πολλαπλασίου αριθμού δεδομένων σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του συστήματος, σε λιγότερο χρόνο και με μεγαλύτερη ασφάλεια για τον ασθενή.

Παράλληλα, το νέο σύστημα μειώνει σημαντικά το χρόνο της κλινικής πράξης, αυξάνοντας την ασφάλεια του ασθενή και των εργαζομένων αφού μειώνεται ο χρόνος ακτινοβόλησης.

Συνοψίζοντας, οι ασθενείς του Ωνασείου έχουν πρόσβαση σε καινοτόμο τεχνολογία που διασφαλίζει την ασφαλέστερη, γρηγορότερη και ακριβέστερη αντιμετώπιση πολύπλοκων αρρυθμιών.

Λήψη1