ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιες εξετάσεις: Ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή για ψυχολογική υποστήριξη από την 7η ΥΠΕ

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια ενδυνάμωσης των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης συνεργάζονται και ανακοινώνουν τη λειτουργία ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης.

Πανελλήνιες εξετάσεις: Ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή για ψυχολογική υποστήριξη από την 7η ΥΠΕ

Στη γραμμή, η οποία θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 τις ώρες 08.00 - 22.00, ειδικοί Ψυχικής Υγείας θα βοηθούν τους μαθητές στη διαχείριση του άγχους που βιώνουν κατά την ιδιαίτερη αυτή ψυχοπιεστική περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργήσει για τους υποψηφίους όλης της Κρήτης με την υποστήριξη των δομών Ψυχικής Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου. Τα τηλέφωνα της ανοιχτής γραμμής είναι 2813 404469 και 2813 404470.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης υλοποιούν με αυτή τη δράση τους, ένα οραματικό σχέδιο για την υποστήριξη των μαθητών που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, ενεργοποιώντας ομάδα Ειδικών Επιστημόνων Ψυχικής Υγείας, οι οποίοι θα είναι μαζί τους για να τους ακούσουν και να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του άγχους τους, στους αριθμούς τηλεφώνου, κατά τις ημέρες και ώρες που προαναφέρονται. Εύχονται δε σε όλους τους μαθητές, Καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής στις σχολικές εξετάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ