ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός Onmed.gr – Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Αγάπησα το μαρτύριο»

To Onmed.gr εξασφάλισε για τους επισκέπτες του ένα αντίτυπο του βιβλίου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, με τίτλο «Αγάπησα το μαρτύριο», Επιμέλεια: Αρχιμανδρίτου Νεκτάριου Αντωνόπουλου, Εκδόσεις Πορφύρα, καθώς η εκκλησία τίμησε τη μνήμη του χθες, Κυριακή 11/6.

Διαγωνισμός Onmed.gr – Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Αγάπησα το μαρτύριο»

Ο Άγιος Λουκάς ο Ρώσος ο ιατρός είναι μια σπάνια, ίσως και μοναδική, περίπτωση ανθρώπου που συνδυάζει την ιδιότητα του πρωτοπόρου επιστήμονα και καθηγητή με μοναδικές μελέτες για την ιατρική επιστήμη, του άριστου πρακτικού χειρουργού με χιλιάδες εγχειρήσεις στο ενεργητικό του και ταυτόχρονα του Αγίου, Θαυματουργού και Ιαματικού Ποιμένα και Επισκόπου που κυνηγήθηκε αμείλικτα από το Σοβιετικό Καθεστώς με διασυρμούς, συκοφαντίες, φυλακές, βασανιστήρια, στρατόπεδα, εξορίες, μαρτύρια. Έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τον νυν Μητροπολίτη Αργολίδος, Νεκτάριο Αντωνόπουλο, με σειρά βιβλίων για τη Ζωή και το Έργο του, εκ των οποίων και το βιβλίο με τίτλο: «Αγάπησα το μαρτύριο».

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε like και comment στο post και ένας (1) νικητής θα λάβει εντελώς δωρεάν το βιβλίο.

Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί έως την Πέμπτη 15/06/2017, ώρα 15:00 μ.μ.