ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Demo ΑΒΕΕ ένα από τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Σημαντική διάκριση απέσπασε για άλλη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της και το μοντέλο ανάπτυξής της, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, “Diamonds of the Greek Economy 2017”, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα.

Η Demo ΑΒΕΕ ένα από τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Η DEMO, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και να συμβάλλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας. Με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό αλλά και στο υψηλό επιστημονικό προφίλ των εργαζομένων της. Η DEMO κατέχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα στη νοσοκομειακή αγορά, ενώ το 81% της παραγωγής της εξάγεται σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Αυστραλία και Νότιο Αμερική.

Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Ιωάννα Δέμου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO, η οποία δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να επισημάνω πως η συγκεκριμένη βράβευση οφείλεται κατεξοχήν στους εργαζομένους μας, οι οποίοι μας στηρίζουν εδώ και 52 χρόνια με τις γνώσεις τους στον τομέα της υγείας αλλά και με την πίστη τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, ήδη στο Κρυονέρι, χτίζουμε την 4η μονάδα παραγωγής, ενώ παραλάβαμε νέα μηχανήματα που θα αυξήσουν την παραγωγική δυνατότητα και θα μειώσουν τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων μας. Στην DEMO πιστεύουμε ότι εάν θέλεις να παραμείνεις δυνατός, υγιής αλλά και να αναπτυχτείς περισσότερο, απαιτούνται επενδύσεις που θα φέρουν μεγάλες παραγωγές και μειωμένα κόστη.

Η πρόθεσή μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του ασθενή στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς είναι αυτή που καθοδηγεί τις αποφάσεις μας. Η αύξηση της ζήτησης κυρίως των ενέσιμων σκευασμάτων της εταιρείας μας, στο εξωτερικό αλλά και ο σχεδιασμός να αναπτύξουμε τα μερίδιά μας σε μεγάλες αγορές όπως Ευρώπη, ΗΠΑ, όπου ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός, οδηγεί αυτόματα στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της DEMO με επενδύσεις σε νέα μηχανήματα μεγάλης απόδοσης. Η αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητας για να μπούμε σε νέες και ανταγωνιστικές αγορές, όπως π.χ στη μεγάλη και ενδιαφέρουσα αγορά των Η.Π.Α και τα νέα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα είναι τα στοιχήματα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνιας» έκλεισε τη σύντομη ομιλία της η κυρία Δέμου.

Η εκδήλωση για τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις είχε στόχο να αναδειχθούν, οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα «εργαλεία» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Διαβάστε ακόμη:

Diamonds of the Greek Economy 2017: Απονεμήθηκαν οι διακρίσεις στις επιχειρήσεις-διαμάντια