ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καταφέραμε νίκες γι' αυτούς που εκπροσωπούμε»: Απάντηση Πολάκη στον Βαρουφάκη

«Καταφέραμε νίκες γι' αυτούς που εκπροσωπούμε»: Απάντηση Πολάκη στον Βαρουφάκη

Τις πολιτικές της κυβέρνησής του και το δημόσιο σύστημα υγείας, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντώντας με καυστικό τρόπο, στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Καταφέραμε ως κυβέρνηση νίκες γι αυτούς που εκπροσωπούμε και συγκεκριμένα:

- Για να καλύψουμε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους με δωρεάν περίθαλψη και να διαγράψουμε τα χρέη τους στην εφορία

- Για να ενισχύσουμε με 9.000 ανθρώπους το ΕΣΥ (και είναι στο δρόμο άλλοι 9.500)

- Για να βγάλουμε στη φόρα κλεψιές 85 δισ. ευρώ στο χώρο της Υγείας απο αυτούς που σήμερα σε προβάλλουν

- Για να ανοίξουμε νοσοκομεία και τμήματα, να ενισχύσουμε το ΕΚΑΒ, να αντικαταστήσουμε εξοπλισμούς, να σπάσουμε το απόστημα του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ κλπ....

Αναλυτικά η απάντηση του Π. Πολάκη στον κ. Βαρουφάκη, μέσω της προσωπικής του σελίδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει ως εξής:

«ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, επειδή έκανες το λάθος να μου απαντήσεις και μάλιστα επιθετικά, ΑΚΟΥ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:

1) ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ κανένα αγώνα με το να δημοσιεύεις ηχογραφημένες συνομιλίες συνεδριάσεων και SMS που αντάλλαξες με τον άνθρωπο που σε έκανε υπουργό, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να καλλιεργείς την κατινιά, την πολιτική της κλειδαρότρυπας και του survivor, ρίχνοντας νερό στο μύλο του παλιού συστήματος εξουσίας και διαπλοκής που έχει ποντάρει στην αριστερή παρένθεση, άλλα έχει χάσει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μέχρι τώρα και ψάχνει αγωνιωδώς να βρει τρόπο να τραυματίσει την κυβέρνηση. Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, για αυτό το λόγο σε προβάλλουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ στις φυλλάδες τους και στα τζαμπατζοκάναλα τους !!!

2) Επειδή "διάβασα και έκλαψα" το σχέδιο σου, ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε πουθενά αλλού στήριγμα, αποφασίσαμε συλλογικά να υπογράψουμε έναν συμβιβασμό για να μην οδηγήσουμε στην καταστροφή τα φτωχά και μεσαία στρώματα και να μη χρεώσουμε την αριστερά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με μια ιστορική και ανεπίστρεπτη ήττα. Γιατί εκεί οδηγούσε το σχέδιο σου...

3) ΕΓΩ, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο του αναχωρητισμού, αλλά συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα τεράστιο αγώνα και πόλεμο με τους δανειστές και τη ντόπια διαπλοκή που τώρα σε κανακεύει.

Για να ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ως κυβέρνηση νίκες για αυτούς που εκπροσωπούμε :

- Για να καλύψουμε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους με δωρεάν περίθαλψη και να διαγράψουμε τα χρέη τους στην εφορία

- Για να ενισχύσουμε με 9000 ανθρώπους το ΕΣΥ (και είναι στο δρόμο άλλοι 9500)

- Για να βγάλουμε στη φορα κλεψιές 85 δισ. ευρώ στο χώρο της Υγείας απο αυτούς που σήμερα σε προβάλλουν

- Για να ανοίξουμε νοσοκομεία και τμήματα, να ενισχύσουμε το ΕΚΑΒ, να αντικαταστήσουμε εξοπλισμούς, να σπάσουμε το απόστημα του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ κλπ....

ΕΣΥ Γιάννη, εκτός απο ταξίδια, φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια, δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ;;;;;;

Γι αυτό Γιάννη, αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου, θα σε αποχαιρετήσω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη.

Μια μάχη πολύ σημαντική για να την ξεφτιλίζουμε πιστεύοντας πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απο το υπερτροφικό ΕΓΩ μας. Καλή σου νύχτα.....»

Best of DPG network

PlusQueen