ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τεράστια η ανταπόκριση για τη 10χρονη Νεφέλη – Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε σήμερα πως ο έρανος για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη 10χρονη Νεφέλη σταματά, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που συγκεντρώθηκαν ήδη τα χρήματα προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για τη θεραπεία της.

Τεράστια η ανταπόκριση για τη 10χρονη Νεφέλη – Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Ο ΙΣΑ ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του και στήριξαν τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ανέφερε:

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο κι εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο. Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη».

Διαβάστε επίσης:

ΙΣΑ: Έκκληση για τη 10χρονη Νεφέλη που πάσχει από σάρκωμα