ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» στη μνήμη του Bar Bar

Ο αείμνηστος Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο αγαπητός δημοσιογράφος και συγγραφέας Bar-Bar, πίστευε βαθιά και πρόβαλλε αδιάλειπτα μέσα από την αρθρογραφία του, το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Δωρεά στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» στη μνήμη του Bar Bar

Τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του και θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους φίλου, η κυρία Αλίκη Περρωτή και ο κύριος Seth Frank προσέφεραν στην «ΕΛΠΙΔΑ» ένα χρηματικό ποσό, υποστηρίζοντας έτσι για άλλη μια φορά το έργο του Συλλόγου.

«Τον ευχαριστούμε, τους ευχαριστούμε!» είναι το μήνυμα του Συλλόγου για τη συγκινητική αυτή χειρονομία. Η «ΕΛΠΙΔΑ» έδωσε στη δημοσιότητα και μία αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη της κυρίας Αλίκης Περρωτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, μαζί με τον Κώστα Παναγιωτόπουλο, πριν από μερικούς μήνες.

Στη φωτογραφία μαζί με την κυρία Περρωτή εικονίζονται η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, οι κυρίες Τζωρτζίνα Γυφτοπούλου Έλληνα, Μελίνα Δασκαλάκη, Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Αλίνα Μινέττα, Ελευθερία Μωραϊτάκη Πικρού, Αφροδίτη Πλακιωτάκη Δωρίτη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Χριστίνα Τσατσάκη, και Βίκυ Φιλίππου, μέλη του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου και ο Κώστας Παναγιωτόπουλος (Bar-Bar).