ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φαρμασέρβ Λίλλυ: Ήρθαν τα σοκολατάκια Meritene - Ένα απολαυστικό συμπλήρωμα διατροφής

Ένα βήμα παραπέρα πηγαίνει η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα στο θέμα της ειδικής διατροφής, καθώς μετά την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά του Meritene® Δύναμη & Τόνωση, (ρόφημα για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας), παρουσιάζει το Meritene® Vitachoco, που έχει αναπτυχθεί από τη Nestlé Health Science.

Φαρμασέρβ Λίλλυ: Ήρθαν τα σοκολατάκια Meritene - Ένα απολαυστικό συμπλήρωμα διατροφής

Πρόκειται για ένα απολαυστικό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σοκολάτας, που περιέχει 12 Βιταμίνες και 5 Ανόργανα Συστατικά. Επίσης είναι πηγή βιταμινών Α, C, B6, B12, σιδήρου και ψευδαργύρου που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στο πλαίσιο ενός δραστήριου και υγιεινού τρόπου ζωής.

Το Meritene® Vitachoco είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας. Μέγιστη κατανάλωση 2-3 σοκολατάκια την ημέρα (10-15gr).

Βασικός στόχος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ είναι να παρέχει προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και την υγεία του. Το Meritene® Vitachoco αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Σχετικά με τη Φαρμασέρβ Λίλλυ

H ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας στην Ελλάδα με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων, του ιατρικού εξοπλισμού καθώς και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ είναι κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την πρωτοπόρο αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly στην Έρευνα και Ανάπτυξη.

Σχετικά με τη Nestlé Health Science

Η Nestlé Health Science, 100% θυγατρική της Nestlé, προωθεί την υγεία βασισμένη στην επιστήμη με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της διατροφικής προσέγγισης για την ενίσχυση της υγείας των καταναλωτών, των ασθενών και των συνεργατών της στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το χαρτοφυλάκιο των διατροφικών λύσεων, των διαγνωστικών, των μεθόδων και των παραφαρμάκων της Nestlé Health Science στοχεύει σε ποικίλους τομείς της υγείας, όπως είναι τα εγγενή σφάλματα του μεταβολισμού, η παιδιατρική και η οξεία περίθαλψη, η παχυσαρκία, η υγιής γήρανση και η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και του εγκεφάλου. Μέσω της επένδυσης στην καινοτομία και της αξιοποίησης της επιστημονικής πρωτοπορίας η Nestlé Health Science προωθεί καινοτόμες διατροφικές θεραπείες με κλινικά, ποιοτικά και οικονομικά οφέλη. Η Nestlé Health Science απασχολεί περίπου 3.000 άτομα παγκοσμίως και εδρεύει στην Epalinges (κοντά στη Λωζάνη) στην Ελβετία.

Meritene Vitachoco 3

Διαβάστε ακόμη:

Στρατηγική συμφωνία Φαρμασέρβ Λίλλυ & Nestle για το συμπλήρωμα διατροφής Meritene