ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Dr.Age στην Ελλάδα με την Φαρμασέρβ

Η επαναστατική μάρκα υγείας και νεότητας του δέρματος Dr.Age ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα των καλλυντικών προϊόντων της σειράς από την Φαρμασέρβ, μέσα από χώρους παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Η Dr.Age στην Ελλάδα με την Φαρμασέρβ

Η καινοτομία της σειράς Dr.Age αφορά στην στόχευση συγκεκριμένων προβλημάτων και αναγκών του δέρματος, με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού, ανάλογα με την περιοχή του τριτημορίου του προσώπου στο οποίο εντοπίζεται.

Η εφαρμογή της νέας αυτής γεωγραφίας του προσώπου στη δημιουργία της σειράς περιποίησης της Dr.Age, οδήγησε στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων, που σε συνδυασμό με νέα ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η φιλοσοφία της Dr.Age βασίζεται στον κανόνα των τριτημορίων, για τον οποίο η Dr.Age έχει λάβει δικαιώματα πατέντας. Κάθε ανατομική περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και η Dr.Age προσφέρει διαφορετικές προτάσεις για κάθε τριτημόριο, με εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς.

Η Dr.Age χωρίζει τα προϊόντα της σε δύο κατηγορίες:

Ι. σε εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν στο κάθε τριτημόριο χωριστά

ΙΙ. σε προϊόντα που αφορούν σε όλο το πρόσωπο

Η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας Φαρμασέρβ εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων της Dr.Age. Η Εταιρεία Φαρμασέρβ, με εμπειρία 30 και πλέον ετών, είναι υπεύθυνη για όλα τα προϊόντα ομορφιάς της Dr.Age στην Ελλάδα, τα οποία θα διατίθενται μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γιατρών -πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων- καθώς και χώρων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής ιατρικής.

Ο διεθνώς καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, βασικός δημιουργός της Dr.Age, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μας στην Ελλάδα με την Εταιρεία Φαρμασέρβ. Στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, όσο και των επιχειρήσεων, η συνεργασία αυτή διασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα στην παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, ο σεβασμός και η αγάπη στο συνάνθρωπο είναι το πιο σημαντικό και εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτή την αρχή».

Ο κ. Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ, δήλωσε από την πλευρά του: «Μετά από την επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία της εταιρίας μας στο χώρο της υγείας, η συνεργασία μας με την Dr.Age ενισχύει την παρουσία μας και στον τομέα της ομορφιάς. Τα προϊόντα Dr.Age είναι εξαιρετικά και είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλουν στην υγεία και ομορφιά όσων τα δοκιμάσουν».

DR.AGE
www.doctor-age.com
43-45, Avenue Kléber 75116, Paris, France
Instagram, Facebook, LinkedIn: @dr.age_official
Instagram, Facebook: @dr.age_greece

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-LILLY
www.lilly.gr
15ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας,
Κηφισιά, Ελλάδα
@PharmaserveLilly