ΦΑΡΜΑΚO

Φαρμασέρβ Λίλλυ: Και τώρα το Meritene με ουδέτερη γεύση, για το καθημερινό μας πιάτο

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το Meritene® Δύναμη & Τόνωση με Ουδέτερη γεύση που έχει αναπτυχθεί από τη Nestlé Health Science. 

Φαρμασέρβ Λίλλυ: Και τώρα το Meritene με ουδέτερη γεύση, για το καθημερινό μας πιάτο

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας και συμβάλλει στη Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, 14 Βιταμίνες και Ανόργανα Συστατικά. Οι υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που προσφέρει συνεισφέρουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας που μειώνεται 1-2% ανά έτος στα άτομα άνω των 50 ετών. Οι 14 βιταμίνες και Ανόργανα Συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B2, B6 και B12, βοηθούν στην μείωση του αισθήματος της κόπωσης.

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση με Ουδέτερη γεύση είναι ιδανικό σε κάθε είδους καθημερινό γεύμα στο πλαίσιο ένος δραστήριου και υγιεινού τρόπου ζωής. Το ΝΕΟ προϊόν διατίθεται κι αυτό σε μορφή σκόνης, έχει ουδέτερη γεύση και είναι ιδανικό για να το προσθέσετε σε σούπες, σαλάτες, ζυμαρικά και οποιοδήποτε άλλο γεύμα.

Οδηγίες: 3 κοφτές κουταλιές σούπας σε έτοιμο γεύμα. Μην το βράζετε ή μαγειρεύετε.

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση με Ουδέτερη γεύση έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια Meritene® Δύναμη & Τόνωση που παρουσιάστηκε το 2017 από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ σε τρεις γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια και καφέ.
Βασικός στόχος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ είναι να παρέχει προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και την υγεία του. Το Meritene® αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Σχετικά με τον όμιλο ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

H ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας στην Ελλάδα με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων, του ιατρικού εξοπλισμού καθώς και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ είναι κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την πρωτοπόρο αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly στην Έρευνα και Ανάπτυξη.

Σχετικά με τη Nestlé Health Science

Η Nestlé Health Science, 100% θυγατρική της Nestlé, προωθεί την υγεία βασισμένη στην επιστήμη με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της διατροφικής προσέγγισης για την ενίσχυση της υγείας των καταναλωτών, των ασθενών και των συνεργατών της στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το χαρτοφυλάκιο των διατροφικών λύσεων, των διαγνωστικών, των μεθόδων και των παραφαρμάκων της Nestlé Health Science στοχεύει σε ποικίλους τομείς της υγείας, όπως είναι τα εγγενή σφάλματα του μεταβολισμού, η παιδιατρική και η οξεία περίθαλψη, η παχυσαρκία, η υγιής γήρανση και η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και του εγκεφάλου. Μέσω της επένδυσης στην καινοτομία και της αξιοποίησης της επιστημονικής πρωτοπορίας η Nestlé Health Science προωθεί καινοτόμες διατροφικές θεραπείες με κλινικά, ποιοτικά και οικονομικά οφέλη.

Η Nestlé Health Science απασχολεί περίπου 3.000 άτομα παγκοσμίως και εδρεύει στην Epalinges (κοντά στη Λωζάνη) στην Ελβετία.

Διαβάστε ακόμη:

Φαρμασέρβ Λίλλυ: Για πρώτη φορά στον τομέα της δερματολογίας - Συνεργασία με την Calderma

Στρατηγική συμφωνία Φαρμασέρβ Λίλλυ & Nestle για το συμπλήρωμα διατροφής Meritene