ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Let’s ΠΑΠ: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από την πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας

Στο Golden Hall, θα βρίσκεται από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, το Let’s ΠΑΠ, στo πλαίσιo της εκστρατείας για την πρόληψη του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες ολοκληρώσουν με επιτυχία τα διαδραστικά μαθήματα της εφαρμογής, να συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Let’s ΠΑΠ: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από την πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας

Το Let’s ΠΑΠ, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας είναι ένα δωρεάν application που έχει δημιουργηθεί από την φαρμακευτική εταιρία AENORASIS με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group).

Το Let’s ΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV. Στο Let’s ΠΑΠ application κάθε γυναίκα μπορεί να καταγράψει τον κύκλο της και η εφαρμογή θα την ενημερώνει για την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και τις ημέρες ωορρηξίας. Επίσης, από το ημερολόγιο της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα σημείωσης της κατάσταση κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών (ροή αίματος, πόνος και διάθεση), ενώ το application με τη σειρά του θα προτείνει συμβουλές διατροφής που σχετίζονται με την κατάσταση και θα ανακουφήσουν. Το Let’s ΠΑΠ υπενθυμίζει με σχετικό reminder τα ραντεβού με τους γιατρούς. Τέλος, από τη Βιβλιοθήκη του Let’s ΠΑΠ που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα μπορούν να ενημερώνονται για μια σειρά θεμάτων όπως η διατροφή και η άσκηση από επαγγελματίες του χώρου.

Σχετικά με την Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group)

Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποτελούμενος κυρίως από γιατρούς από ολόκληρη τη χώρα, με αποστολή την έρευνα σε θέματα προληπτικού ελέγχου και αντιμετώπισης των παθολογικών καταστάσεων του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας, καθώς και την ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την ανάπτυξη δράσεων για την πληρέστερη εφαρμογή του προληπτικού ελέγχου για τους καρκίνους του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας.

Σχετικά με την AENORASIS

H AENORASIS είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας το 2017 δεκαεννιά έτη παρουσίας στον χώρο της υγείας, η AENORASIS σήμερα αποτελεί:

- Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.

- Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής, της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής.

- Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

- Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.

- Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας.

Διαβάστε ακόμη:

Εμβόλιο HPV: Ποιος ο ρόλος του στη γυναικεία γονιμότητα

Γυναικολογικοί καρκίνοι: Οι 5 κύριες μορφές και τα συμπτώματά τους