ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονόμου: Τα νοσοκομεία καταρρέουν και ο Πολάκης μιλάει για φακελάκια γιατρών

«Τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και ο κ. Πολάκης σπιλώνει τους γιατρούς», τονίζει με οργή ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τα φακελάκια των γιατρών.

Οικονόμου: Τα νοσοκομεία καταρρέουν και ο Πολάκης μιλάει για φακελάκια γιατρών

«Ο κ. Πoλάκης σπιλώνει συνολικά τους γιατρούς οι οποίοι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, προσπαθούν να επιτελέσουν το λειτούργημά τους υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες λόγω της δικής του εξόφθαλμης ανεπάρκειας», σημειώνει εμφατικά ο βουλευτής.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου έχει ως εξής:

«Σε έναν πρωτοφανή - ακόμη και για τα δικά του δεδομένα - ισχυρισμό προέβη ο κ. Π. Πολάκης o οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι το 80% των γιατρών είναι διεφθαρμένο. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε με βάση ποια έρευνα κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα και, αν όντως είναι έτσι, τι ακριβώς έχει κάνει, καθώς εκτός από προπαγανδιστής, τυγχάνει να είναι και ο αρμόδιος Υπουργός της Υγείας.

Για να σοβαρολογούμε όμως: Tη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και ο σχεδιασμός για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έχει καθυστερήσει δραματικά, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, ο κ. Πoλάκης σπιλώνει συνολικά τους γιατρούς οι οποίοι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, προσπαθούν να επιτελέσουν το λειτούργημά τους υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες λόγω της δικής του εξόφθαλμης ανεπάρκειας».

Διαβάστε ακόμη:

ΙΣΑ: Καταδικάζουμε το φακελάκι, αλλά ο Πολάκης να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία