ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυτική Αττική: Ένας επιπλέον γενικός γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας

Με έναν επιπλέον ιατρό Γενικής Ιατρικής ενισχύεται από την ερχόμενη εβδομάδα, το Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας, προκειμένου να στηρίξει τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες της περασμένης Τετάρτης.

Δυτική Αττική: Ένας επιπλέον γενικός γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας

Όπως αναφέρει η διοίκηση της 2η ΥΠΕ: «Eνημερώνουμε τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής ότι το Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας, από την επόμενη εβδομάδα, ενισχύεται με έναν επιπλέον ιατρό Γενικής Ιατρικής, τις ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή από 12:00 έως 17:00 και με έναν Καρδιολόγο και Παθολόγο τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη από 12:00-17:00».

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου επιπλέον, σύστησε κλιμάκιο για τους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας που χρήζουν κατ’ οίκον ιατρονοσηλευτικής φροντίδας, το οποίο θα είναι στη διάθεση των πολιτών, σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας. (τηλ. επικοινωνίας στη 2η Υ.ΠΕ. : 2132004202, 2132004206).

Εν τω μεταξύ, τη δυνατότητα νόμιμης χειρόγραφης συνταγογράφησης από τους ιατρούς της περιοχής της Δυτ. Αττικής, μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και οι υποδομές μετά τις πλημμύρες, ζητά με έγγραφό του προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.

Την ίδια ώρα, οι φαρμακοποιοί Αττικής αλλά και Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας στη Δυτική Αττική, στήριξαν τους συναδέλφους τους με οικονομική ενίσχυση.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα δωρεάν ιατρείο για τη Δυτ. Αττική & η έκκληση του ΙΣΑ για χειρόγραφη συνταγογράφηση



ΕΟΠΥΥ: Ανακοίνωση για τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές

Ο ΙΣΑ ενισχύει τα ιατρεία στη Δυτ. Αττική - Σύσκεψη στο Θριάσιο με πρωτοβουλία ΚΕΕΛΠΝΟ

Αυτά είναι τα μέτρα για τη Δημόσια Υγεία μετά από πλημμύρες - Εγκύκλιος Μπασκόζου