ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΙΣΑ θα συνδράμει ιατρεία και γιατρούς της Μάνδρας Αττικής

Και ενώ η Μάνδρα της Αττικής και οι κάτοικοί της εξακολουθούν να μετρούν τις πληγές τους μία εβδομάδα μετά τις φονικές πλημμύρες, συγκινητική αλλά και υποδειγματική είναι η στήριξη πολιτών, φορέων, γιατρών και φαρμακοποιών.

Ο ΙΣΑ θα συνδράμει ιατρεία και γιατρούς της Μάνδρας Αττικής

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αττικής, ετοιμάζεται να συνδράμει οικονομικά για την επαναλειτουργία των ιατρείων των ιατρών μελών του και τη στήριξη της ΠΦΥ στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνέχεια της επίσκεψης του προέδρου του Γ. Πατούλη και μελών του Δ.Σ. στις πληγείσες περιοχές απέστειλε την αρμόδια επιτροπή η οποία έκανε καταγραφή των ζημιών σε 5 ιατρούς μέλη του που τα ιατρεία τους είχαν καταστραφεί. Ο ΙΣΑ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους ιατρούς των περιοχών που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία και σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ θα αποζημιώσει τους ιατρούς αυτούς και θα στηρίξει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ώστε να επαναλειτουργήσουν άμεσα όλοι οι φορείς και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία που έπληξε τη χώρα και την άδικη απώλεια των συμπολιτών μας. Θα συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων και στα ιατρεία των μελών μας.»

Διαβάστε ακόμη:

Δυτική Αττική: Ένας επιπλέον γενικός γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας

Ένα δωρεάν ιατρείο για τη Δυτ. Αττική & η έκκληση του ΙΣΑ για χειρόγραφη συνταγογράφησηΕΟΠΥΥ: Ανακοίνωση για τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές

Ο ΙΣΑ ενισχύει τα ιατρεία στη Δυτ. Αττική - Σύσκεψη στο Θριάσιο με πρωτοβουλία ΚΕΕΛΠΝΟ

Αυτά είναι τα μέτρα για τη Δημόσια Υγεία μετά από πλημμύρες - Εγκύκλιος Μπασκόζου