ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΙΣΑ συγχαίρει τους ιατρούς του Θριάσιου για την παροχή υπηρεσιών στους πληγέντες

Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς του Θριάσιου νοσοκομείου, οι οποίοι παρείχαν τις ιατρικές τους υπηρσίες στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, απευθύνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.

Ο ΙΣΑ συγχαίρει τους ιατρούς του Θριάσιου για την παροχή υπηρεσιών στους πληγέντες

Ο ΙΣΑ συγκεκριμένα, δια του Προέδρου του Γ. Πατούλη και μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου μετέβη ανήμερα κιόλας στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, προσφέροντας και συνδράμοντας υλικά και ηθικά τους κατοίκους και τους φορείς των περιοχών που είχαν πραγματική ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επισκέφθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», δηλώνοντας, ότι «οφείλουμε να συγχαρούμε για την αυταπάρνηση με τη οποία προσέφεραν τις ιατρικές τους υπηρεσίες, καθώς την προηγούμενη ημέρα το Νοσοκομείο εφημέρευε και παρόλα ταύτα όλοι οι ιατροί ήταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρόντες. Σε τέτοιες ξαφνικές κρίσεις που δοκιμάζουν τους συμπολίτες μας, οι γιατροί του Νοσοκομείου «Θριάσιο» με συγκινητική αφοσίωση και αυταπάρνηση τιμούν το λειτούργημα τους και γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» αναφέρει.

Ο ΙΣΑ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους γιατρούς και την Διοίκηση του Νοσοκομείου και θα είναι πάντα παρών καθώς όπως σημειώνει και ο Πρόεδρος του ΙΣΑ «αυτό επιτάσσει η συνείδησή μας και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.»

Διαβάστε ακόμη:

Οικονόμου: Ανεπάρκεια στήριξης των πληγέντων στη Δυτ. Αττική δείχνει η κυβέρνηση

Οικονόμου: Ανησυχία για τις ακτές της Μεγαρίδας - Κινδυνεύουν σοβαρά οι πολίτες



Ο ΕΟΠΥΥ στο πλευρό των πληγέντων: Πράσινο φως για χειρόγραφες συνταγές, ΦΥΚ & αναλώσιμα

Ο ΙΣΑ θα συνδράμει ιατρεία και γιατρούς της Μάνδρας Αττικής