ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η AENORASIS στο πλευρό των ασθενών του Ξενώνα «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS, με κυρίαρχη αξία την προαγωγή της υγείας και την υποστήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, βρίσκεται στο πλευρό των ασθενών του Ξενώνα της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στηρίζοντας την πρότυπη Mονάδα φιλοξενίας πασχόντων με καρκίνο.

Η AENORASIS στο πλευρό των ασθενών του Ξενώνα «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Ο Ξενώνας τέθηκε στη διάθεση των ασθενών και των οικογενειών τους, παρέχοντάς τους στέγαση και υπηρεσίες περίθαλψης.

O Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της AENORASIS, κος Σωτήρης Κωνσταντάκης δήλωσε:
«Σήμερα γίνεται πράξη το όραμα του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου για τη δημιουργία ενός χώρου που θα προσφέρει στους ασθενείς αλλά και στις οικογένειές τους την ασφάλεια του νοσοκομείου, την άνεση ενός ποιοτικού καταλύματος και τη θαλπωρή του σπιτιού. Με μεγάλη μας χαρά στηρίζουμε το έργο και την προσφορά της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», καλύπτοντας το κόστος διαμόρφωσης και εξοπλισμού ενός από τα δέκα δωμάτια του ξενώνα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» θα αποτελέσει το έναυσμα για τη δημιουργία πολλών άλλων Μονάδων Ανακουφιστικής Φροντίδας, σε όλη την Ελλάδα».

Στα εγκαίνια του Ξενώνα της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, έδωσαν το παρών o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, Βουλευτές, εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, Κληρικοί και πλήθος κόσμου.

Σχετικά με την AENORASIS

H AENORASIS είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας το 2017 19 έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο της υγείας, η AENORASIS σήμερα αποτελεί:

- Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.

- Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής, της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής.

- Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

- Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.

- Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας.

Διαβάστε ακόμη:

Το Let’s ΠΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής - Η πρώτη εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας