ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΕΝΓΕ: Απαιτούμε να κινηθούν οι διαδικασίες για την πίστωση των οφειλομένων

ΟΕΝΓΕ: Απαιτούμε να κινηθούν οι διαδικασίες για την πίστωση των οφειλομένων

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο θέμα των επικουρικών εξέδωσε η ΟΕΝΓΕ επιβεβαιώνοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενημερώθηκε για τη θετική απόφαση της διάσκεψης κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσον αφορά την αποπληρωμή δεδουλευμένων επικουρικών γιατρών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού Δημόσιων Νοσοκομείων, Κ.Υ. και ΠΕΔΥ.

Είχε προηγηθεί δυναμική κινητοποίηση της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ στην έδρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συνάντηση με αντιπροσωπεία του.

Η ΟΕΝΓΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Απαιτούμε από τους αρμόδιους να ενεργοποιηθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε τα οφειλόμενα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των συναδέλφων τις επόμενες μέρες.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα για το οποίο φέρει στο ακέραιο την ευθύνη και να μπει τέλος στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ομηρία των συναδέλφων.

Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

- Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης

- Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων ομηρίας και ανακύκλωσης της ανεργίας

- Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα».