ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά την Παρασκευή η λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ στο Ηράκλειο Κρήτης

Ξεκινά αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, η λειτουργία της 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας της Κρήτης, η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο επί της οδού Μιχαήλ Βελισσαρίου & Αρκονήσου, στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου.

Ξεκινά την Παρασκευή η λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει την ικανοποίησή της για την λειτουργία της Μονάδας, ενώ οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017.

Η 2η ΤΟΜΥ Ηρακλείου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 22:00. Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2810-246650 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: 2tomyher@hc-crete.gr

Έργο των ΤΟΜΥ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ, είναι η παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό, με έμφαση στις κοινοτικές δράσεις στο γενικό πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Ειδικότερα, οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Μεταρρύθμιση της ΠΦΥ: Αυτά είναι τα μέλη της νέας Επιτροπής Συντονισμού



Ξανθός: Οι πολίτες θα εμπιστευτούν την ΠΦΥ γιατί χτυπά τις ανισότητες - Δεν είναι εργαλείο λιτότητας

Η ΠΦΥ είναι εδώ: Εκδόθηκαν από την 7η ΥΠΕ οι πίνακες για τις προσλήψεις στις ΤΟΜΥ