ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φάρμακα & αναλώσιμα από 30 νέους της Τρίπολης στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Τριάντα νέοι και μαθητές Λυκείου από την Τρίπολη, επισκέφθηκαν το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και παρέδωσαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που συγκέντρωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Φάρμακα & αναλώσιμα από 30 νέους της Τρίπολης στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Τα φάρμακα παρέδωσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Γερμανός, στον αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΙΣΑ Ευριπίδη Μπιλιράκη και στους εθελοντές του Ιατρείου .

Ειδικότερα, παραδόθηκαν 25 σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό καθώς και ένα αναπηρικό αμαξίδιο, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Τα παρέλαβαν η υπεύθυνη του Ιατρείου εθελοντής γιατρός Ελένη Μελιάδου, η φαρμακοποιός Άννα Παπαπροκοπίου και οι εθελόντριες Καλλιόπη Περρέα ,Βούλα Παπαδοπούλου και Τούλα Τζαβέλλα.

Σχολιάζοντας την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας που πήρε αυτή την πολύτιμη για εμάς πρωτοβουλία καθώς και τους δεκάδες ανώνυμους συνανθρώπους μας που προσέφεραν τη στήριξή τους στο Ιατρείο μας. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί στην αποστολή αυτή συμμετείχαν νέοι και παιδιά από την περιοχή, αποδεικνύοντας ότι όσες δύσκολες στιγμές και εάν περνάει η πατρίδα μας μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον αφού υπάρχουν παιδιά που έχουν μέσα τους την αγάπη και την αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο»

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΙΣΑ διοργάνωσε συγκινητική πρωτοχρονιάτικη εορτή για τα παιδιά της Μάνδρας