ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΗΤΕΡΑ: Ανακαίνισε τον θάλαμο Παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Θεσ/νίκης

Στην ανακαίνιση του θαλάμου Παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, προχώρησε το ΜΗΤΕΡΑ - μέλος του Ομίλου Υγεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο. 

ΜΗΤΕΡΑ: Ανακαίνισε τον θάλαμο Παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Θεσ/νίκης

Το ΜΗΤΕΡΑ ειδικότερα, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης ανακαινίζοντας και εξοπλίζοντας τον θάλαμο Παίδων του νοσοκομείου.

«Η χορηγία εκσυγχρονισμού θαλάμου παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης από το "Μητέρα", μέλος του Ομίλου Υγεία, αποτελεί ύψιστη προσφορά απέναντι στον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες υγείας του» δήλωσε ο Χρήστος Καραγκιόζης Πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι η μεταμόσχευση νεφρού και των υπόλοιπων συμπαγών οργάνων, αποτελεί αποκλειστικά θέμα της κάθε κοινωνίας και του πολιτισμού που αυτή διαθέτει, αφού ο γείτονας της διπλανής πόρτας είναι αυτός που θα καταλήξει στην νεφρική ανεπάρκεια και θα χρειαστεί ένα μόσχευμα. Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης, οι ιατρικές υπηρεσίες να είναι υψηλού επιπέδου και να παρέχονται σε ασφαλές περιβάλλον. Ο τρόπος αντιμετώπισης των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας είναι τελικά ο καθρέπτης της συνείδησης μας».

Διαβάστε ακόμη:

Συμμαχία ομίλου Υγεία με την Affidea Ευρωϊατρική

Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης: Στον αέρα 2.500 ασθενείς - Έκλεισε το πολύτιμο τμήμα Ανοσολογίας

Νεφροπαθείς: Αγωνιώδης επιστολή σε Τσίπρα - Ανάγκη για Εθνικό Σχέδιο Μεταμοσχεύσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ