ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριόπουλος για υπόθεση Novartis: Θα αντισταθώ στους ηθικούς δολοφόνους του καιρού μας

Με μία σκληρή δήλωση, ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και πρώην Κοσμήτωρας της ΕΣΔΥ Γιάννης Κυριόπουλος δίνει την δική του απάντηση για «την εμπλοκή του» στο θέμα της Novartis.

Κυριόπουλος για υπόθεση Novartis: Θα αντισταθώ στους ηθικούς δολοφόνους του καιρού μας

Όπως αναφέρει ο καθηγητής χαρακτηριστικά, «τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας, ενώ όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στην κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας»

Αναλυτικά η δήλωση του καθηγητή Κυριόπουλου έχει ως εξής:

«Προδήλως τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας - αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα.

Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου.

Οφείλω όμως στο όνομά μου -μοναδική περιουσία των παιδιών μου- στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου καθώς και στους μαθητές μου να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας.

Γι’ αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο.

Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στην κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας».

Διαβάστε ακόμη:

Ξανθός για υπόθεση Novartis:Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, θα δούμε εάν υπάρχουν και ποινικές

Αποστολίδης: Η υπόθεση Novartis να μη γίνει άλλοθι για επιβολή νέων μέτρων



Ξανθός: Σκάνδαλο πολλών δεκάδων δισ. η υπόθεση Novartis - Η επίσημη δήλωση της εταιρείας