ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και όμως οι γυναίκες θεωρούν ελκυστική την... ασφάλιση

Το γούστο και η αίσθηση των ανθρώπων σχετικά με το τι είναι, ή τι μπορεί να θεωρηθεί sexy και ελκυστικό, πραγματικά ποικίλει και ενίοτε εκπλήσσει.

Και όμως οι γυναίκες θεωρούν ελκυστική την... ασφάλιση

Έτσι, έκλπηξη προκαλεί το γεγονός, ότι πολλές γυναίκες, θεωρούν sexy την ασφάλεια και την τηλεματική.

Όπως προκύπτει ειδικότερα από μεγάλη έρευνα που διενήργησε η LexisNexis Risk Solutions προέκυψε ότι περισσότερο οι γυναίκες από ότι οι άνδρες, βρίσκουν ελκυστικά τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει η ασφάλιση μέσω της τηλεματικής.

Η δημοσκόπηση έδειξε ότι 26,5% των γυναικών έναντι των αντρών, θεωρούν την τηλεματική ως την καλύτερη τεχνολογική και ελκυστικότερη λύση για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων. Οι άνδρες στην ίδια έρευνα, δηλώνουν διατεθειμένοι να εξοικονομήσουν ασφάλιστρα που επιτυγχάνονται μέσω της συμπεριφοράς τους στην οδήγηση, όπου το 44% το θεωρεί και ως το σημαντικότερο θέμα.

«Η ασφάλιση μέσω τηλεματικής, βοήθησε σημαντικά στη μείωση των ασφαλίστρων και ειδικά για τους νέους οδηγούς όπου σε αυτή τη κατηγορία τα ασφάλιστρα είναι αρκετά υψηλά. Επιπρόσθετα βοήθησε στη μείωση των καταβληθέντων αποζημιώσεων από τις ασφαλιστικές, αλλά το κυριότερο για να σωθούν ζωές», σημείωσε ο David Lukens, διευθυντής τηλεματικής στη LexisNexis Risk Solutions. Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία μας διεξήγαγε αυτή την έρευνα, ώστε να διαπιστώσουμε τις όποιες δυσκολίες, αλλά και τις έξτρα δυνατότητες της τηλεματικές που μπορεί να απολαύσει το ευρύτερο κοινό».

Σύμφωνα με τον Lukens, ο ασφαλιστικός κλάδος πρέπει να καταλάβει πώς η πρόταση τηλεματικής απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό και πρέπει να εφαρμοστούν διαφορετικές τεχνικές ώστε η ασφάλιση μέσω τηλεματικής να μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα επίπεδα ασφαλισμένων.

«Η ευελιξία της τηλεματικής ασφάλισης σήμερα, σημαίνει ότι οι ασφαλιστές μπορούν να εξυπηρετήσουν τη μαζική αγορά με προϊόντα διαμορφωμένα σε άκρως προσωπικό επίπεδο», πρόσθεσε ο Lukens. «Με αυτόν τον τρόπο, η ασφαλιστική βιομηχανία μπορεί να αντιμετωπίσει τις μεταβλητές ανάγκες των οδηγών, κάτι που επιβάλλεται, όπως αποτυπώθηκε κιόλας στην έρευνά μας»!

Πηγή: nextdeal

Διαβάστε ακόμη:

Ασφαλιστική αγορά: Σε αύξηση τα ομαδικά, επενδυτικά και συμβόλαια υγείας

Επικερδής δραστηριότητα οι Ασφαλίσεις Υγείας στις ημέρες μας...