Πάρτε την υγεία και την ευεξία στα χέρια σας, με μια ασφάλιση που σας φροντίζει

Την πρωτοπορία στις καινοτομίες στην ασφάλιση διεκδικεί επάξια η Generali, η ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και 135 χρόνια και στέκεται πάντα δίπλα στον πολίτη, καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

Το χαρακτηριστικό της κόκκινο χρώμα, άλλωστε, μεταδίδει εξαρχής το πάθος και τον δυναμισμό της εταιρείας. Συμβολίζει μία ολόκληρη στάση ζωής, όπου με αστείρευτη ενέργεια και δημιουργικότητα, αναζητά λύσεις και παροχές σε κάθε στιγμή της ζωής σας - έχοντας ως σημαία τη νέα φιλοσοφία που διακατέχει την εταιρεία, το Generali Caring Insurance Ecosystem.

Generali Caring Insurance Ecosystem: Ένα νέο μοντέλο ολιστικής ασφάλισης

Τα ασφαλιστικά προγράμματα σχεδιάζονται πλέον υπό το πρίσμα της φροντίδας και τον σεβασμό στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός. Συνδυάζονται με την τεχνολογία ώστε, τελικά, να προσφέρουν όχι μόνο προστασία, αλλά «ευ ζην», με εφαργομές που προνοούν για την πρόληψη στην υγεία και παρέχουν εργαλεία για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση στην καθημερινότητά σας άμεσα, εύκολα και γρήγορα.

Έξυπνα εργαλεία διαχείρισης και εξυπηρέτησης, ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες αλληλοεπιδρούν, ώστε να παρέχουν τελικά στον πελάτη μία συνολική λύση, με επιμέρους απαντήσεις σε κάθε του ανάγκη είτε πρόκεται για το σπίτι, την επιχείρηση, το αυτοκίνητο ή και την υγεία του.

Παράλληλα, η φροντίδα του Generali Caring Insurance Ecosystem δεν περιορίζεται μόνο στους πελάτες αλλά και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στους οποίους προσφέρει εργαλεία διαχείρισης που επιτρέπουν την απρόσκοπτη επικοινωνία και ενισχύουν με τη διαύγεια και την αμεσότητά τους, την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης.



Οικοσύστημα Υγείας Life On: Ασφάλιση Υγείας με την υπογραφή σας

Μία πραγματικά πρωτοποριακή κίνηση από τη Generali είναι η παρουσίαση του Οικοσυστήματος Υγείας Life On, με το οποίο ο άνθρωπος μπαίνει όχι απλά στο επίκεντρο, αλλά ταυτόχρονα παίρνει στα χέρια του κάθε επιλογή. Η πρόληψη, η εξωνοσοκομειακή κάλυψη, η νοσοκομειακή περίθαλψη και η αποκατάσταση ενισχύονται με έξυπνες εφαρμογές, εργαλεία και υπηρεσίες που ξεφεύγουν από τα όρια της παραδοσιακής ασφάλισης και προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη της καθημερινότητά σας με στόχο όχι μόνο την προστασία, αλλά την πρόληψη και την ευζωία.

life on

Μπαίνοντας στο site του Life On ο κάθε πελάτης μπορεί μέσα από το «do it yourself» εργαλείο να επιλέξει τις καλύψεις του ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του και να δει σε πραγματικό χρόνο το ενδεχόμενο κόστος.

Όπως κι αν διαμορφωθούν οι επιλογές του, με το Life On εισέρχεται σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία γίνεται καθημερινός του σύμμαχος με τη μορφή έξυπνων εφαρμογών και εργαλείων που είναι στη διάθεσή του με εξατομικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές 24/7.

life on2

Εξειδικευμένες υπηρεσίες και προνόμια

Το Life On συστήνει στον χρήστη υπηρεσίες όπως το My e-Doctor, My e-Gym, My Health IQ, Affidea και Μelapus όπου με τη χρήση τους διευκολύνουν τη ζωή του.

Με το My e-Doctor ο χρήστης έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε υπηρεσίες όπως:
• Τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων.
• Ιατρική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση.
• Αυτόματος έλεγχος και πρώτη εκτίμηση συμπτωμάτων.
• Δημιουργία προσωπικού ιατρικού φακέλου.

Με το My e-Gym αποκτά τη δυνατότητα να διαμορφώσει online το δικό του πρόγραμμα γυμναστικής παρακολουθώντας video εκγύμνασης αλλά και live sessions υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων προπονητών των Holmes Place.

Με το My Health IQ, αποκτά στο κινητό του έναν life coach που, με βάση τις προσωπικές του ανάγκες, παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και δίνει κίνητρα για τη βελτίωση του τρόπου ζωής σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας: Διατροφή, γυμναστική, ψυχολογία.

Τέλος, προσφέρονται και επιπλέον διακριτές υπηρεσίες για τη διαμόρφωση διατροφικού πλάνου, το οποίο είναι βασισμένο στις ανάγκες του οργανισμού και για πρόσβαση σε ψυχολόγους, βάζοντας στο επίκεντρο και τη φροντίδα της ψυχικής υγείας. Όλα αυτά, φυσικά, με πρόσβαση από ένα ενιαίο σημείο: Το κινητό ή το tablet σας, με τη «ναυαρχίδα» των εφαρμογών της Generali, το My Generali app, τo οποίο, πέρα από την εύκολη πρόσβαση σε όλες αυτές τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, προσφέρει επίσης πρόσβαση στις διαχειριστικές ανάγκες του ασφαλιστήριού σας και των παροχών σας, με δυνατότητες για:

• Ενημέρωση για όλες τις παροχές και αποθήκευση όλων των εγγράφων που τις αφορούν στην κάλυψή σας.
• Online διαχείριση των ραντεβού σας με γιατρό, αναγγελία νοσηλείας ακόμα και καταγραφή ζημιάς του αυτοκινήτου σας.
• Αποστολή και παρακολούθηση της πορείας των αιτημάτων σας από την υποβολή μέχρι και την ολοκλήρωσή τους.
• Κλήση έκτακτης βοήθειας είτε αφορά θέμα υγείας είτε αυτοκινήτου.
• Ευελιξία πληρωμών.
• Άμεση επικοινωνία με τον ασφαλιστή σας.

yphresies X



Η Generali θέτοντας στις υπηρεσίες σας το Life On δεν αλλάζει μόνο τον τρόπο λειτουργίας μιας ασφάλισης. Αλλάζει τη ζωή σας κάνοντάς την καλύτερη. Γίνεται συνοδοιπόρος σας, ανοίγοντάς σας τον δρόμο για να πετύχετε απρόσκοπτα τους στόχους σας και τα όνειρά σας, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος της καθημερινότητας.

Διότι φροντίδα δεν σημαίνει μόνο η προστασία. Σημαίνει κατανόηση, υποστήριξη και επικοινωνία σε κάθε σας βήμα.