ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΠ: Έκρηξη για την επίθεση σε γιατρό του Μεταξά από μέλη του Ρουβίκωνα

«Τάγματα εφόδου άλλων εποχών θυμίζει η επίθεση σε γιατρό Διευθυντή από μέλη του Ρουβίκωνα» την Πέμπτη 1η Μαρτίου, τονίζει καυστικά ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος σχολιάζει ακόμη, πως «τα φασιστοειδή του Ρουβίκωνα έπιασαν λιμάνι».

ΙΣΠ: Έκρηξη για την επίθεση σε γιατρό του Μεταξά από μέλη του Ρουβίκωνα

Ο ΙΣΠ καλεί την Πολιτεία και τις Εισαγγελικές Αρχές, να προστατεύσουν την έννομη τάξη και τους πολίτες από τις εκτροπές, προσθέτοντας ακόμη αναφερόμενος στα μέλη του Ρουβίκωνα «ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να απειλούν, να συκοφαντούν και να σπιλώνουν επιστήμονες».

Να θυμίσουμε, ότι μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε γραφείο ωτορινολαρυγγολόγου στο νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί τον περασμένο Οκτώβριο εισβολή και λαϊκό δικαστήριο σε χειρουργό στο γραφείο του στον Ευαγγελισμό.

Στο κείμενό τους τα μέλη του Ρουβίκωνα αναλαμβάνουν το ρόλο του προστάτη των αδυνάτων υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί από έναν εργαζόμενο, από έναν προλετάριο να παίξει κορώνα-γράμματα την δική του υγεία ή ακόμα χειρότερα την υγεία ενός δικού του ανθρώπου και να κάνει τον δημοσιογράφο με κρυφές κάμερες ή να καλέσει την αστυνομία να συλλάβει έναν γιατρό που απαίτησε χρηματισμό για να κάνει τη δουλειά του».

«Αυτό το λέμε έχοντας πλήρη συνείδηση δικών μας επιλογών», αναφέρουν αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως και δικά τους μέλη να έχουν δώσει φακελάκι.

Διαβάστε ακόμη:

Επίθεση στη Novartis: Ανησυχούμε από το χτύπημα - Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας

Ρουβίκωνας: Επίσκεψη ΙΣΑ στον Ευαγγελισμό & έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου