ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήμερα η εκδίκαση της αγωγής της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Παύλου Πολάκη

Σήμερα η εκδίκαση της αγωγής της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Παύλου Πολάκη

Σήμερα Πέμπτη, εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η αγωγή αποζημίωσης της ΠΟΕΔΗΝ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη για τις αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατά της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, «τις υβριστικές αναρτήσεις προκάλεσε το δημοσίευμα του GUARDIAN για το υψηλό ποσοστό ασθενών που προσβάλλεται από σοβαρές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στη χώρα μας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών στα Δημόσια Νοσοκομεία. Κάτι που επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο 20σέλιδη έκθεση της Κομισιόν για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας» (κυμαίνονται από 230 - 450 περιστατικά το μήνα με σαφή διαφοροποίηση ανά Νοσοκομείο).

Ο GUARDIAN στο σχετικό άρθρο φιλοξενούσε δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ, στοιχεία και δηλώσεις λοιμωξιολόγων ιατρών.

«Η υπόθεση», προσθέτει η ΠΟΕΔΗΝ «εκδικάσθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο 23/2/2017 χωρίς να παραστεί ο κ. Πολάκης. Κατά ανεξήγητο τρόπο η Δικαστής αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο το Μονομελές Πρωτοδικείο να κρίνει την υπόθεση λόγω του μεγάλου ποσού Αποζημίωσης που διεκδικούμε και το παρέπεμψε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο στο οποίο εκδικάζεται αύριο. Διεκδικούμε με την Αγωγή αποζημίωσης 200.000 ευρώ από τον κ. Πολάκη τα οποία θα διαθέσουμε εξ' ολοκλήρου σε Δημόσια νοσοκομεία για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Αυτή τη φορά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραστεί ο κ.Πολάκης!!! Δεν θα αρνηθεί για άλλη μία φορά να παραστεί και να αιτιολογήσει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του. Όχι τσάμπα μάγκας!!!».

BEST OF NETWORK