ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 4ο Διεθνές Πολυθεματικό Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Το 4ο Διεθνές Πολυθεματικό Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Το 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, θα διεξαχθεί στις 20-22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρου «Ν. Γερμανός» του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ.

Το συνέδριο, αποτελεί έναν θεσμό και καθιερώνεται ως η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της επιστήμης στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την διεπιστημονική συνεργασία, με την συμμετοχή επτά Πανεπιστημιακών Κλινικών της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επιφανείς επιστήμονες της Ιατρικής και της Φυσικοθεραπείας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάζονται σε όλες τις ειδικότητες και θεματικές ενότητες και ανταλλάσσουν απόψεις και γνώσεις για την καλύτερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο σε μια φυσιολογική ζωή όλων των ασθενών.

Το πολυθεματικό συνέδριο, που περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις της επιστήμης, δίνει απαντήσεις σε όλο το φάσμα των προβλημάτων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Από τα προβλήματα στην παιδική ηλικία, την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών καταπονήσεων και αθλητικών κακώσεων, των καρδιοαναπνευστικών παθήσεων, των νευρολογικών διαταραχών έως την αναγκαιότητα της Φυσικοθεραπείας στην Υγεία των Γυναικών, στην πλαστική Χειρουργική και στην Ψυχική Υγεία.

Δεσπόζουσας σημασίας και επίκαιρη όσο ποτέ είναι η Κεντρική Τράπεζα του Συνεδρίου με τίτλο «Σύγχρονο Ποδόσφαιρο: Από την πρόληψη στην τελική επιστροφή μετά από τραυματισμό. Η συνεργασία της διεπιστημονικής ομάδας υγείας», όπου οι επιφανέστεροι Γιατροί, Φυσιοθεραπευτές, Ποδοσφαιριστές, Γυμναστές και Προπονητές συνδιαλέγονται για να βελτιώσουν από την πλευρά τους την εικόνα του δημοφιλέστερου αθλήματος στην Ευρώπη.

Οι 20 στρογγυλές τράπεζες, 4 διαλέξεις, 6 συνεδρίες ελεύθερων ερευνητικών ανακοινώσεων μαζί με τις αναρτημένες ανακοινώσεις στο φιλόξενο χώρο των αιθουσών του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός» του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ, καθώς και η εμπορική έκθεση, θα αποζημιώσουν όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμη:

Η σημασία της εξειδικευμένης φυσικοθεραπείας σε ασθενείς με Πάρκινσον

Φυσικοθεραπευτές: Αντίθετοι στη δημιουργία τμημάτων φυσικοθεραπείας εκτός των σχολών υγείας

 

Έξαλλοι οι φυσικοθεραπευτές για το clawback: Το Βέλγιο έχει 10πλάσια δαπάνη από την Ελλάδα

Έκρηξη Φυσικοθεραπευτών: Θέλουμε δουλειές, χρηματοδότηση & όχι ένα ακόμη τμήμα...

BEST OF NETWORK

PlusQueen